Thursday, May 23, 2024
spot_img

Latest Posts

ÁKOS • ARÉNAKONCERT 2011 (dupla CD / dupla DVD / Bluray)

A kilencvenes évek kultikus zenekarának alapító-énekese több mint huszonkét éve ír és ad elő dalokat, ezalatt 24 magyar nyelvű és hat angol albumot rögzített. A kiadványok többsége aranylemez lett, de több platina is van köztük. Töretlen sikerét több száz telt házas koncert, lelkes, kitartó és fogékony közönség, valamint számtalan szakmai díj jelzi. Olyan szerzemények fűződnek a nevéhez, mint a Hello, a Dúdolni halkan, az Indiántánc, az Ilyenek voltunk, a Végre, az Ikon, a Keresem az utam, az Ölelj meg újra, az Adj hitet, a Minden most kezdődik el, aSzindbád dala vagy A fénybe nézz.

Ákos tavalyi stúdióalbuma, A KATONA IMÁJA platinalemez lett és elnyerte az év hazai rocklemezéért járó Fonogram-díjat. Az albumot órási sikerű, telt házas koncerten mutatta be a Papp László Sportarénában 2011. május 14-én.

“Finomság és szenvedély ” – Magyar Hírlap

“Az ülőjegyesek is állva – erre a mesteri az illő szó” – mymusic.hu

“Világszínvonalú előadást láttunk – dübörgött a lelátó” – Esti Hírlap

“Hozzáértés, szeretet és humor” – Veszprémi Napló

“Pazar látványélmény” – femcafe.hu

“Rendkívül színvonalas koncert” – Lángoló Gitárok

“Telt ház a Papp László Sportarénában” – Metropol

“Ákos hihetetlen jól énekel – megismételhetetlen, exkluzív buli” – zene.hu

“Iilyen színvonalú előadásra a hazai előadók közül csak ő képes. Ezt a produkciót nyugodtan oda lehet állítani bármelyik nyugati sztár fellépése mellé” – Zeneforum.hu

A koncertet professzionális soksávos stúdiótechnikával és 22 HD-kamerával rögzítették. Az ARÉNAKONCERT 2011 című koncertalbum CD-verziója az egyszeri este összes dalát tartalmazza két korongon. A dupla DVD a kétórás előadás mellett számos extrát mutat be: A KATONA IMÁJA albumhoz készült négy videóklipet (SZINDBÁD DALA, A FÉNYBE NÉZZ, SZERESS ÍGY, UTAZÓ), valamint négy kisfilmet 2011 történéseiről és a koncert előkészületeiről. A navigációt interaktív menük és feliratok teszik egyértelművé. A Bluray-változat mindezt a tartalmat HD-minőségben, nemzetközi kiadványok szintjén  kínálja.

Mindhárom kiadvány Tyukodi László remek koncertfotóival, elegáns borítófüzettel jelenik meg. A dupla CD és a dupla DVD különlegesen szép Super Jewel Boxban, a Bluray pedig Elite Single Blu-Ray tokban lát napvilágot.

Országos megjelenés: 2011. október 20.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.