Tuesday, July 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Turn Of Mind – megvan az első klip

A “Red Bull made in garage” programjának köszönhetően leforgatta első klipjét a Turn Of Mind, mely mától youtube-on megtekinthető. A videóhoz katt ide, rövid zenekari bemutatkozáshoz a Tovább-ra.
Turn Of Mind biográfia
A 2006 januárjában megalakuló hattagú együttes a kezdeti tagcserék után még ezen év őszén rögzítette első EP-jét „New World” címmel. A hónapok folyamatos koncertezéssel teltek mind Budapesten illetve a vidéki nagyvárosokban. 2007-ben a srácok -akiknek az átlagéletkoruk mindössze 20 év körül mozog- megnyerték a „Metalchamp” tehetségkutató magyar döntőjét, aminek köszönhetően a bécsi elődöntőbe jutottak. Az itt megszerzett 3. hely a nemzetközi döntőt jelentette nekik, ami a szlovéniai „Metalcamp” fesztiválon zajlott le.
2007 telén megkezdődtek az első nagylemez felvételei Horváth Attila (Subscribe) közreműködésével. A 2008 májusában megjelenő „A new day, a new hour” címet kapó lemezt az „EDGE Records” adta ki, melyet 2009-ben beválasztották a „Fonogram díj” 5 jelöltje közé „Az év felfedezettje” kategóriában. A kezdeti stílust a metalcore/screamo nyomvonal jellemezte, amely mára letisztult. Az új számok már lágyabbak, inkább az alternatív rock kategóriába sorolhatóak.
2009 novemberében a „Red Bull made in garage” programjának köszönhetően elkészítették első videóklipjüket, melyet az MTV-n 2010 januárjától láthattok.
Felállás:
Németh Attila-ének
Brucker Bence-gitár
Sági Tamás-gitár
Ferich Balázs-basszusgitár
Németh László-szinti
Szalay Dani-dobok

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.