Tuesday, June 25, 2024
spot_img

Latest Posts

Tátrai Band-koncert a Club 202-ben

A jövőre 25 éves Tátrai Band évzáró koncertet tart a budapesti Club 202-ben: Horváth Charlie énekes, Pálvölgyi Géza billentyűs és Tátrai Tibor gitáros pénteken áll újra közösen a színpadra.
(MTI) Az 1987-ben Tátrai Tibor által alapított Tátrai Band az elmúlt több mint két évtizedben a hazai jazz-rock kiemelkedő zenekarává vált. Az alapítók közül már csak a gitáros tagja a csapatnak, ugyanakkor az 1989-től élő új felállásból Horváth Charlie énekes és Pálvölgyi Géza billentyűs is megmaradt.
Az első stúdióalbum az 1987-ben kiadott Szerencsekerék volt, azóta további 13 korong jelent meg. A Tárai Bandhez olyan emlékezetes slágerek fűződnek, mint A küszöbön túl, a New York, New York, az Utazás az ismeretlenbe, a Hajnali szél, a Titkos szerelem vagy A Hold szerelme. Az együttes 1991-ben EMeRTon-díjat kapott Az év lemeze kategóriában A küszöbön túl című anyagért.
A Tátrai Band 2009-ben tízéves kihagyást követően tért vissza a színpadra a Papp László Budapest Sportarénában tartott emlékezetes, háromórás fellépéssel. A koncert a 2003-ban elhunyt Kovács Tamás basszusgitárosnak is emléket állított. A csapat ezúttal a főváros XI. kerületében található Club 202-ben játszik.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.