Tuesday, December 5, 2023
spot_img

Latest Posts

Takács Nikolas koncert DVD-je november 28-tól a boltokban!

Live In Sportmax 2011/05/27

Ezrek tomboltak Takács Nikolas koncertjén. Az X-Faktor énekesei közül elsőként neki sikerült megajándékoznia rajongóit egy egész estés, óriási szuperkoncerttel 2011. május 27-én a Sportmax-ban. Ezeket a pillanatokat most mindenki újra átélheti, mivel november 28-án megjelenik DVD-n.

Több mint 100 ember dolgozott azon, hogy minden a legnagyobb rendben menjen, külön erre az alkalomra terveztek kalapokat az énekes számára; háromszor öltözött át show közben, és a baseballsapkák sem hiányozhattak a színpadról.

Az est folyamán Keresztes Ildikó is megjelent a színpad mögötti kivetítőn, hogy így küldjön üzenetet Nikolasnak. A fiú szóhoz sem jutott, egykori mentora kárpótlásként még énekelt is a közönségnek. Az X-Faktoros idők emlékére Nikolas Wolf Katival is elénekelt egy duettet. Nikolas két és fél órán át szórakoztatta a közönséget. Ez még egy világsztárnak is megterhelő lenne.

Bónuszként megtalálható a DVD-n 3 Starzone Klubkoncertfelvétel (“When The Love Is Hiding”, “Hold Me”, “A zene kísér majd az úton”), valamint fotók a májusi koncertről.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.