Saturday, July 13, 2024
spot_img

Latest Posts

Berkes Olivér – Rólad szól

Vadonatúj videóklipjében mindenkit levesz a lábáról a karizmatikus énekes. Megérkezett Berkes Olivér legújabb slágervárományosa, ami méltó lezárása az idei nyárnak, és garantáltan felforrósítja az ősz első napsugarait!

„Hogy mi inspirált? Hát a nők! – vágta rá saját szerzeményére az énekes, aki azt is elmesélte, hogy a szöveg megalkotásánál – amelynek magyar változatát Molnár Tamással együtt készítette – egy romantikus irányvonalat követett.

Olivér a magyar zenei szcéna egyik feltörekvő ékköve, akinek lágy és egyben dinamikus hangszíne igazi kuriózum. Legújabb dala is kedvencnek ígérkezik, hiszen a modern alap, az energikus refrén és a fülbemászó vokál azonnal táncra készteti a közönséget – és rotációra a rádiókat.

„A „Rólad szól” megvalósításánál a latin életérzést kevertem a vággyal és az életigenléssel. A cél, hogy legalább egy apró mosolyt csaljon a hallgató arcára, ha pedig a lüktetéstől táncra is perdül, az meg már a non plus ultra.” – tette hozzá Olivér.

A számhoz egy ízig-vérig szerelmes videóklipet forgattak, amiben a két fiatal között izzik a levegő vízen és szárazföldön egyaránt.

„Karcagi Dalmával nagyon könnyű volt együtt dolgozni, vérprofi a kamera előtt, és fantasztikusan mozog, ezzel pedig engem is inspirált. A koreográfus, Kurucz Sanyi rengeteget segített abban, hogy néhány tánclépést én is elsajátíthassak.”- mesélte.

A 27 éves Olivér több műsorban is bizonyította már tehetségét – először a 2012-es The Voice – Magyarország hangjában tűnt fel, majd 2017-ben a Sztárban sztár showműsorban és A Dal című euróvíziós válogatóban nyűgözte le a zsűrit és a közönséget.

Nézzétek meg a klipet itt!

http://magneoton.hu/magneoton-music-group/hu/hirek/berkes-oliver-rolad-szol

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.