Saturday, September 23, 2023
spot_img

Latest Posts

Ákos • SZINDBÁD DALA – jön a premier!

SZINDBÁD TURNÉ 2010. 
 
Alig több mint egy hét múlva, 2010. április 6-án, kedden hallható először a készülő új album első kislemezdala! A SZINDBÁD DALA című szerzemény aznap lát napvilágot DualDisc formátumú maxin. A dal a Class FM hullámhosszain hangzik fel először: Ákos a Morning Show műsorában, Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani vendégeként mutatja be április 6-án, kedden reggel 8 és 9 óra között. A kiadvány már rendelhető a Webáruházban, KATT IDE!
Ugyancsak április 6-án jelenik meg a Képmás magazin áprilisi száma, benne egy remek interjú, amelyet Szám Kati, a lap főszerkesztője készített Ákossal és feleségével, Krisztával solymári otthonukban, annak kapcsán, hogy negyedik gyermeküket várják. Gebauer Hanga Klára fotóiért katt IDE!
A VIVA TV sem feledkezik meg Ákos születésnapjáról: jövő kedden minden órában egy-egy Ákos-klipet játszanak le. Az aznap 15 órától kezdődő Interaktív című műsorban pedig bemutatják a SZINDBÁD DALA videóklipjét.
 
Szintén ugyanezen a napon rengeteg fotó kerül a www.akos.hu honlap Galériájába a klip előkészítő munkáiról, a jelmezpróbákról, bejárásokról és magáról a forgatásról.
A SZINDBÁD DALA klipforgatásán járt a TV2 stábja is, így április 6-án a 20:10-kor kezdődő Aktívban Ákos-interjú, rövid werkfilm és kliprészlet is látható lesz. Az Aktív esti kiadása 23 órakor kezdődik majd, itt várhatóan lemegy a teljes klip! Ezt az adást másnap, április 7-én, szerdán ismétlik meg a Mokka műsorában.
A SZINDBÁD-maxikiadvány megjelenését nagy várakozás előzi meg: DualDisc formátumban lát napvilágot (a DADC ausztriai gyárában készülő kétoldalas korong egyik fele CD, a másik fele DVD-formátumú). A különleges, DuraCase csomagolású „kislemez” tekintélyes anyagot tartalmaz: a SZINDBÁD DALA című szerzemény albumverziója, valamint további három remix szerepel a CD-oldalon. A DVD-oldalon az összes változat térhatású, DD5.1-es és DTS hanggal is meghallgatható. A gazdag képanyag tartalmazza a dal nagyszabású videóklipjét, amelyet nagyfilmes stábbal forgattak a Kecskeméti Katona József Színházban, Ákos maga rendezte, saját forgatókönyv alapján. Emellett a készülő album stúdiómunkáiba és a klipforgatásba is betekintést enged a videónapló, amelynek az első nyolc bejegyzése került a korongra. A dalt élőben is bemutatja az Ákos-zenekar a turné állomásain!
ÁKOS – SZINDBÁD TURNÉ 2010
Május 22., szombat: SZEGED, Dóm tér, a Délmagyarország 100. születésnapja
Június 5., szombat: BUDAPEST, StarGarden Fesztivál
Június 12., szombat: MISKOLC, Városi Szabadidőközpont
Június 19., szombat: BÉKÉSCSABA, Városi Sportcsarnok
Június 26., szombat: PÁPA, Városi Sportcsarnok
Július 2., péntek: SOPRON, VOLT Fesztivál
Július 14., szerda: ORFŰ (Pécs), EFOTT
Augusztus 5., csütörtök: KÉMÉND (Felvidék, Szlovákia), V.IV Fest
És végezetül: megérkezett a hetedik videónapló-bejegyzés az Ákos-stúdióból, a SZINDBÁD DALA énekfelvételeiről. Katt IDE! Szívből ajánljuk!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.