Rólunk

aaaa sikerrel működő portál, aA Zene.ro 2003 óta sikerrel működő portál, annak következtében, hogy próbálja átfogni a hazai és határon túli zenével kapcsolatos eseményeket. Rendszeresen frissülő hírek rovatunk bemutatja a zenei világ újdonságait műfaji, kategóriára való tekintet nélkül. Az interjúk rovat a hosszabb cikkek, tartalmasabb anyagok tárhelye. Koncert, party ismertetőben bárki kedvére böngészhet a hazai és határon túli rendezvények között, majd ezek összefoglalóival találkozhat, olvashat a beszámoló alatt. A Lemezismertetőben a legújabban megjelent lemezek között tallózunk. Online rádiók adatbázisának célja, hogy több magyar nyelvű zenei adást kínál meghallgatásra a világ bármely sarkából. Több kép, videoklip galéria-sorozat is megtalálható az oldalon, ugyanakkor slágerlisták és természetesen letölthető hanganyagok, videóklipek szolgáltatásunk is segíti, hogy a Zene.ro a zene határok nélkül portáljává váljék még inkább.nnak következtében, hogy próbálja átfogni a hazai és határon túli zenével kapcsolatos eseményeket. Rendszeresen frissülő hírek rovatunk bemutatja a zenei világ újdonságait műfaji, kategóriára való tekintet nélkül. Az interjúk rovat a hosszabb cikkek, tartalmasabb anyagok tárhelye. Koncert, party ismertetőben bárki kedvére böngészhet a hazai és határon túli  rendezvények között, majd ezek összefoglalóival találkozhat, olvashat a beszámoló alatt. A Lemezismertetőben a legújabban megjelent lemezek között tallózunk. Online rádiók adatbázisának célja, hogy több magyar nyelvű zenei adást kínál meghallgatásra a világ bármely sarkából. Több kép, videoklip galéria-sorozat is megtalálható az oldalon, ugyanakkor slágerlisták és természetesen letölthető hanganyagok, videóklipek szolgáltatásunk is segíti, hogy a Zene.ro a zene határok nélkül portáljává váljék még inkább.

 

 

 

A Zene.ro 2003 óta sikerrel működő portál, annak következtében, hogy közvetlen, személyes kapcsolata révén a szakmában dolgozókkal, próbálja átfogni a hazai és határon túli zenével kapcsolatos eseményeket.

Rendszeresen frissülő hírek rovatunk első kézből, az előadóktól, kiadóktól kapott információk alapján bemutatja a zenei világ újdonságait műfaji, kategóriára való tekintet nélkül.
Az interjúk rovat a hosszabb cikkek, tartalmasabb anyagok tárhelye. Koncert, party ismertetőben bárki kedvére böngészhet a hazai és határon túli rendezvények között, majd ezek összefoglalóival találkozhat, olvashat a beszámoló alatt.  A Lemezismertetőben a legújabban megjelent lemezek között tallózunk.  Online rádiók adatbázisának célja, hogy több magyar nyelvű zenei adást kínál meghallgatásra a világ bármely sarkából. Több kép, videoklip galéria-sorozat is megtalálható az oldalon, ugyanakkor slágerlisták és természetesen letölthető mp3 szolgáltatásunk is segíti, hogy a Zene.ro a zene határok nélkül portáljává váljék még inkább.