Monday, April 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Zsír táncot vár a Maszkura és a Tücsökraj

maszkuraA Maszkura és a Tücsökraj legújabb klipjében a rajongók lesznek a főszereplők. A zenekar mobiltelefonnal vagy kézi kamerával felvett képsorokat vár tőlük a legőrültebb, legviccesebb táncmozdulataikról. Az amatőr felvételt akár augusztus 4-én az óbudai Kobuci Kertben is rögzíthetik az érdeklődők a Tücsökraj következő önálló koncertjén.    

Szokatlan videóklipet tervez harmadik nagylemeze, a tavasszal megjelent Sztárzseni egyik dalához a Maszkura és a Tücsökraj. A zenekar szerzeményeiben egyedi hangzásvilággá érik össze a funky, a latin zene, a hip-hop, a magyar nóta, a jazz, a swing és a csárdás, de a Zsír a track című dalban felbukkan egy újabb stílus, a diszkó is.   

– Ezt a számunkat fricskának szántuk, hiszen a szövege és a zenéje is némileg csúfondáros, csipkelődős. Éppen ezért arra gondoltunk, hogy a Zsír a track hangulatához illő klipet készítünk a rajongóink segítségével. Arra kérjük őket, hogy a nyári fesztiválokon és a zenekar egyéb fellépésein mobiltelefonnal vagy kézi kamerával vegyék fel saját maguk vagy a barátaik legőrültebb, legviccesebb, legfelszabadultabb, legszégyentelenebb táncait. Nem lesz nehéz, mert a színpadról mi is látunk olyanokat, akik elég bátrak ahhoz, hogy idétlenek legyenek. A legjobb dilinyós amatőr videókból vágjuk össze a klipet, amit majd ősztől lehet látni. Az érdeklődőket arra kérjük, hogy ne direktben küldjék el a felvételeiket, hanem töltsék fel valamelyik óriásfájl-küldővel, és a linket juttassák el hozzánk a [email protected] e-mail címre augusztus 15-ig – mondta Kertész Csaba, a Maszkura és a Tücsökraj gitárosa.      

 

A rajongók Budapesten legközelebb augusztus 4-én, szombaton este 8 órától a Kobuci Kertben találkozhatnak a zenekarral, sőt akár ott is felvehetik a klipbe szánt videójukat.

– Ez az egyik kedvenc fővárosi helyünk, ahol minden évben fellépünk. Idén is szerepeltünk már itt a Nufolk Fesztiválon, de ez lesz az első önálló, nyári koncertünk a Kobuciban. Játszani fogjuk a régi, nagy kedvenceket és természetesen az új album, a Sztárzseni dalait is. A számok sorrendjét megbolondítjuk, így változatosan jönnek majd egymás után a csárdás-mulatós, a diszkó-funk vagy éppen a nótázós hip-hop számaink. A lényeg, hogy alaposan megtáncoltassuk a közönséget- tette hozzá Kertész Csaba.

A Maszkura és a Tücsökraj július 27-én a Bükfürdői Gyógy- és Bornapokon, július 28-án a Tatai Utcazene és Művészeti Fesztiválon, augusztusban pedig a budapesti Sziget Fesztiválon, a pusztaottlakai Like Fesztiválon, a keszthelyi Vince Balaton Borfesztiválon és a szegedi SZIN-en ad koncertet.

 

A Zsír a track c. dal:

http://www.youtube.com/watch?v=zU3fMAusZEA

 

Részletek:

www.tucsokraj.hu
www.facebook.com/maszkuraesatucsokraj

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.