Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Zorán visszatér Tokajba

A tavalyi nagysikerű koncert után újra a tokaji Paulay Ede Színházban koncertezik Zorán. A mára legendává vált zenész a Tavaszi Turnéja során ejti útba a borok fővárosát április 13-án, kedden este hét órától. A tokaji fellépés Zorán szinte egyetlen koncertje az észak-kelet magyarországi régióban.

Másfél évvel ezelőtt fergeteges tapsvihar köszönte meg a hallottakat Zorán tokaji koncertjén. A sikeres előadást április 13-án egy újabb követheti, mert újra a zempléni kisváros színházában koncertezik a legenda.
A 2008-as koncert teltház előtt zajlott, amire most is igen komoly esély van még annak tudatában is, hogy a város színháza mintegy 300 férőhelyet biztosít a közönségnek.
Zorán ezúttal tavaszi turnéjának keretein belül látogat el a borok fővárosának teátrumába. Mint ahogyan az a művésznél megszokott, az úgynevezett kamara előadásokra a szokásosnál kisebb, de annál válogatottabb muzsikusok kísérik el. A turné során a Fonogram-díjjal kitüntetett Sipeki Zoltán gitáros mellett állandó billentyűse, Kovács Péter Kovax kíséri Zoránt, a vokalistákat pedig az Óvári Éva, Kabelács Rita, Péter Barbara alkotta trió adja majd.
A tokaji Paulay Ede Színházban tartandó koncert szinte az egyetlen észak-kelet magyarországi állomása Zoránnak. A Borok Fővárosa mellett legközelebb csak a szolnoki (április 26.) és az egri (április 27.) fellépésén láthatják a rajongók a művészt.
mymusic.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.