Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

Zorán jubilál az Arénában

December 29-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet Zorán. Az énekes, aki októberben új szólólemezzel is jelentkezik, tizedik koncertjére készül az Arénában.

Zorán elmondása szerint a 2011. végi koncert is tartogat újdonságot, hiszen várhatóan októberben jelenik meg legújabb szólólemeze. “Hétfőn megyünk be a stúdióba, és kezdjük meg a felvételeket. A dalokat döntően Presser Gábor és Sztevanovity Dusán írták, de közreműködtek más szerzők is” – árulta el.
Mint Zorán hangsúlyozta, az új lemeznek fontos szerepe lesz az évzáró koncerten; a friss számok egy külön bemutató blokkban fognak szerepelni. Az este nagyobbik felében azonban korábbi dalok hangzanak el.
“Minden előadó számára egészen különleges élmény az Arénában színpadra lépni. Nem lehet elmagyarázni, milyen érzés, amikor az ember felmegy arra a dobogóra, és egyszer csak mellbe löki az a tízezer embernyi érdeklődés” – szólt a helyszínhez való kötődéséről Zorán.
Az év végére tízes szériává bővülő fellépéssorozat még az Aréna helyén álló egykori Budapest Sportcsarnokban kezdődött 1992-ben. “Első alkalommal magam is némi megroggyanást éreztem itt, persze az első dalok után minden helyrebillent” – idézte fel az előadó.

est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.