Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

Zongoristát és basszusgitárost cserélt a Belmondo

Nehéz döntések után jelentős változáson megy át a Belmondo. A zenekar elbúcsúzott két régi tagjától és a novemberben megjelenő, Mikor munkacímű albumát már az új felállásban készíti. Az új Belmondo első nagykoncertje a budapesti Backstage Pubban lesz október 8-án.
Komoly változáson esett át az elmúlt napokban a Belmondo zenekar. A döntésekről és a tagcserékről a zenekar a következőket mondja:„Ahhoz, hogy a Belmondo zenekar iránt tapasztalt megnövekedett érdeklődés jelentette kihívásoknak nyugodt lelkiismerettel tehessünk eleget, szükségessé vált, hogy rendezzük sorainkat. Több komoly zenekari megbeszélés során kiderült, hogy bizonyos tagok céljai, koncepciója, más zenei tevékenységeik és elfoglaltságaik nem egyeztethetők össze azokkal a feladatokkal, amelyek a közeli és a távoli jövőben a Belmondóra várnak, ezért arra a megegyezésre jutottunk, hogy érdemeik és szakmai tudásuk maximális elismerése mellett elköszönünk Temesi Bertalan basszusgitárostól és Pulius Tamás billentyűstől.

Erre a lépésre azért is szükség volt, mert régi barátok lévén, sokkal inkább biztosíthatónak láttuk az egymás iránt érzett tisztelet és barátság megőrzését ilyen módon, mintha továbbra is együtt zenélnénk. A Belmondo zenekar két új tagja Domján Gábor basszusgitáros és Koltay Kurszán zongorista. A friss, lelkes és elkötelezett erő is biztosíték arra, hogy a zenekar lendülete, energiája, a koncertek hangulata ezután se hagyjon kívánni valót maga után. A Belmondo új, Mikor munkacímű – sorban a negyedik – albuma is már ebben a felállásban készül. A 13-14 új dal megjelenése novemberre várható”.Az új felállású Belmondo első nagykoncertje a budapesti Backstage Pubban lesz október 8-án, de előtte 6 nappal egy 30 perces unplugged műsorral is színpadra állnak a Hangfoglalás kiállításon.
Zenélni és hangszeren játszani nagyon jó – mondta Czutor Zoltán, a zenekar frontembere. A Hangfoglalás pedig azért jó, mert itt mindenféle hangszert  kézbe lehet venni, kipróbálni, a SYMA két csarnokában pedig három napig szól a zene. Visszajáró vendég vagyok, és a Belmondoval idén fel is lépünk. Október 2-án, vasárnap 16:15-től az A csarnokban, az AudMax Kft. standján adunk majd unplugged koncertet.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.