Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

IZGALMAS HÍREK AZ ÚJ MOOG ALBUMRÓL!

David Bowie legendás producere, Ken Scott fogja az új Moog album produceri munkálatait ellátni!

Ken Scott volt a ma már klasszikus hetvenes évekbeli David Bowie albumok producere, ő dolgozott a Ziggy Stardust, a Hunky Dory, a Pin-ups és az Aladdin Sane lemezeken. További munkái között találjuk a Beatles legendás White Album-át, de dolgozott a Pink Floyd, a Duran Duran, Jeff Beck, Elton John és George Harrison lemezein is.

“Amint Ken Scott igent mondott nekünk, azonnal tudtuk, hogy megvan a harmadik Moog album producere. A zenekarnak hangzásban és művészileg is előbbre kell lépnie, és úgy gondolom, hogy Ken Scott ki tudja hozni majd a legjobbat a Moog-ból. Manapság nem sok olyan producer van, aki a legendás Abbey Road-on tanulta a szakma csinját-binját és olyan sztárokkal dolgozott, mint David Bowie, Elton John, Lou Reed vagy a Beatles. Óriási várakozással tekintek jómagam is a márciusi munka elé.” – mondta a zenekar amerikai kiadójának vezetője, Art Bourasseau.

A The Moog a teljes márciust Seattle-ben tölti majd Ken Scott irányításával a harmadik nagylemezen munkálkodva. 10 új dalt tervez rögzíteni a zenekar, mindezt a “szokásos” kevés alvással, junk kajával és hasonlókkal fűszerezve, emellett biztosan jut idő a legendás producert is faggatni egykori zenekari munkáiról.

A hivatalos oldalon (www.moog.hu) és a Facebook-on további információkat is találtok majd, többek között a stúdiómunkálatok alatt készült videókat is.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.