July31 , 2021

  Jamie xx új klubslágere a négy fal között is felrázza az ember testét és lelkét

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  James Thomas Smith, ismertebb művésznevén Jamie xx nemcsak a melankolikus slágergyár, a The xx formációjával tette fel magát a zenei térképre, hanem elektronikusabb vizekre evezve szólóelőadóként is egyre ismertebb.

  2015-ös debütlemezét, az “In Colour“-t BRIT-, és Grammy-díjra is jelölték, a korong “Loud Places” című dala pedig különösen kedvelt sláger lett. Áprilisban pedig újabb szerzeménye látott napvilágot: az “Idontknow” ugyan hivatalosan nemrég jelent meg a Young Turks kiadó gondozásában, valójában már mozgalmas előélettel rendelkezik. Anélkül, hogy tudták volna, ki is áll a track mögött, az emberek 2019 ősze óta buliztak rá szerte a világban. A klubsláger többek között Ben UFO, Four Tet és Caribou támogatását és tetszését is elnyerte és Jamie londoni jótékonysági partiján is felcsendült.

  Noha a közeljövőben valószínűleg nem kaphat helyet sem nagyobb, sem kisebb partikban, de emlékeztetheti az embereket arra, hogy milyen jó dolgok történtek és fognak is, és, hogy a saját terünkben még mindig mozoghatunk, táncolhatunk, míg meg nem látjuk a fényt az alagút végén. Jamie táncos ismerőse, Oona Doherty egy félperces minivideóban demonstrálta is társaival az erőt, amit a szerzeményből merített.

  “Nézd csak, a zenéd hogy mozgatja az embereket, felszabadítja őket, felizgatja őket. Mindez tele van szépséggel, ügyetlenséggel, fájdalommal, bűnös élvezettel, minden [email protected] Még ha nehéz idők is járnak, csak emlékeztesd magad, hogy én, a barátaim és sok-sok ember mozogja, rázza, engedi el magát a te ütemeidre. Ez egy erőteljes dolog”

  – kommentálta a videót a táncos.

  Május 6-án aztán egy komplett videóklip is megjelent, melyben Oona Belfast üres utcáin táncol, a város teljes lezárása előtti éjjelen. Jamie pedig a BBC Radio 1 legendás Essential Mix műsorában ünnepelte a track születését, stílszerűen egy kétórás mix keretében.

  spot_img