Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Závodi Gábor – 50 Hang születésnapi koncert – 2014. április 23. 20.00 – Barba Negra

Závodi Gábor 50. születésnapját ünnepli a magyar zenei élet.

Egyszeri és megismételhetetlen, kötetlen hangulatú  koncerten lép fel a hazai zenei élet színe-java, hogy együtt ünnepeljék meg Závodi Gábor születésnapját.

Závodi Gábor, hazánk egyik legsikeresebb billentyűse, zeneszerzője. Első profi zenekarával a Viki és a Flörttel részt vettek a Cannes-i MIDEM-en, valamint  a tokiói Yamaha Fesztiválon.  Több éven keresztül együtt játszott Somló Tamással, Szűcs Judith-tal, Alapítója, szövegírója frontembere volt a korát megelőző MEX együttesnek. Kiemelkedő magyar slágerek és dalszövegek kötődnek hozzá olyan előadók tolmácsolásában, mint Demjén Ferenc, Koncz Zsuzsa, Zséda, Somló Tamás, Szűcs Judith, Vastag Csaba, Bársony Attila, Zorán, Tóth Vera, Torres Dani, Anita. Zenei producerként a könnyűzenei élet élvonalával dolgozik, dolgozott együtt – Azok a Fiúk, Sing Sing, Elon, Sasvári Sándor, Irigy Hónaljmirigy, MHV, LGT, Karácsony János, Rúzsa Magdi, Bon Bon, Mujahid Zoltán, Zorall, Cserháti Zsuzsa, Kaszás Attila.

Közel harmincéves pályafutása alatt számtalan díjat kapott, többször nyerte el az év billentyűse szakmai díjat, dupla “Aranyzsiráf” díjat a Csinibaba c. albumért, az “Év legjobban szóló felvétele” elismerést az LGT 424-es csatahajó c. lemez hangmérnökeként. Emellett Rúzsa Magdival részt vett a 2007-es Euroviziós Dalfesztiválon, ahol a 9. helyezés mellett  szakmai első díjat szerezték meg.

50 Hang születésnapi koncerten a jelenleg is aktívan zenélő művészek mellett olyan zenekarok is fellépnek, akik már évtizedek óta nem álltak a színpadon, de most a régi barátság miatt ők is muzsikálni fognak, lehet utoljára. Több mint ötven zenész első hívásra  igent, mondott, hogy együtt ünnepeljék Závodi Gábor születésnapját.

A fellépők között van:
– Azok a fiúk
– Bársony Attila
– Bon-Bon
– Demjén Ferenc
– Elon
– Irigy Hónaljmirigy
– Kamarás Máté
– Koncz Zsuzsa
– Mex
– MHV – Menyhárt, Homonyik, Vikidál
– Mujahid Zoli
– Rúzsa Magdi
– Sing-Sing
– Somló Tamás
– Szűcs Judit
– Vastag Csaba
– Viki és a Flört
– Zséda
– és meglepetés vendégek

www.zavodi.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.