Wednesday, May 22, 2024
spot_img

Latest Posts

ZÁMBÓ KRISZTIÁN – Szerelem angyala

Az alma, meg a fája…
Édesapja első házasságából született és nyilvánvaló, hogy a génekről szóló megállapítások az ő esetében teljes mértékben helytállóak.
Már nagyon régen elhatározta, hogy megpróbálkozik az énekesi pályával, de Jimmy kilenc évvel ezelőtti tragikus halála, valamint az e körül és a család körül keletkezett óriási média felhajtás miatt úgy érezte, várnia kell. Nagyon sokan és nagyon sokféleképpen húztak hasznot Jimmy halálából, ő semmiképpen nem akarta, hogy ezek közé sorolják. Azt szerette volna, hogy saját maga lehessen, saját dalokkal és ne csak az keltse fel iránta az érdeklődést, hogy kinek a fia.
Krisztiánt ugyanúgy a Magneoton (mTon) szerződtette, mint annak idején édesapját és egy évi gondos munkával elkészítették bemutatkozó albumát, amelynek címe „Szerelem angyala”.
A munkában olyan kiváló szerzők, hangszerelők segítették, mint Vígh Arnold, Sunny vagy Bársony Bálint. Az album nagyobbik része a SilverHill Stúdióban készült Budapesten Vígh Arnold irányításával, a többi Amerikában, Los Angelesben. Külön érdekessége, hogy az első single  – „Ő is gondol rám?” – szerzője és producere az Egyesült Államokban élő és alkotó ifj. Malek Miklós (Miklos Malek), aki dolgozott már Jennifer Lopez-zel, Anastacia-val és az M2M-mel is és akinek édesapja, Malek Miklós hangszerelte Jimmy egyik legnagyobb sikerét, a „Time To Say Good Bye” Miklósa Erikával énekelt magyar változatát.
Elkészült egy igazi modern pop album, ami alapvetően mi másról szólna, mint a szerelemről. A szerelemről, amely jó vagy rossz időkben ugyanúgy átjárja az ember szívét, amitől jól vagy éppenséggel rosszul érzi magát.
Dallamos zene, modern hangzás, érthető szövegek és a végére – elkerülhetetlen módon – egy fohász az apához, aki valószínűleg büszke lenne rá.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.