Wednesday, June 12, 2024
spot_img

Latest Posts

Zagar: kész a remixgyűjtemény, ősszel új stúdióalbum

Zagar: kész a remixgyűjtemény, ősszel új stúdióalbum – Ismert külföldi producerek is készítettek átiratokat a Zagar remixgyűjteményére, amely a napokban jelenik meg dupla vinylen. A zenekar, amely szombaton a Dürer Kertben tárja az anyagot a közönség elé, ősszel új stúdióalbumot ad ki.
Az Anniversary Remix Edition című anyag hosszú ideje készül és eredetileg a Zagar 15. születésnapjára, 2016-ban jelent volna meg. A dupla vinylen megjelenő gyűjteményre a hazai elektronikus színtér ismert szereplői mellett olyan külföldi sztárproducerek alkottak remixeket a csapat számaira, mint Kellerkind, Nico Pusch, Terry Lee Brown Jr, a Clandestino, Dan Caster vagy Vakula – közölte a menedzsment az MTI-vel.
A lemez a fesztiváljairól is híres Telekom Electronic Beats magazin gondozásában jelenik meg, az április 7-i partyt élő streamen bárki követheti a http://www.electronicbeats.hu/-n.
A Zságer Balázs által alapított és vezetett Zagar új stúdióalbumán is dolgozik, amely a tervek szerint idén ősszel jelenik meg. Mint írták, a lemez a zenekar egy eddig kevésbé ismert arcát mutatja meg.
A hazai elektronikus zenei színtér egyik legsikeresebb zenekara 2001-ben alakult és eddig öt albumot készített. A Local Broadcast 2002-ben, a Szezon/Eastern Sugar (filmzene) 2004-ben, a Cannot Walk Fly Instead 2007-ben, a Light Leaks 2013-ban, a My Night Your Day (filmzene) 2015-ben jelent meg. A Zagarban a billentyűs, dalszerző Zságer Balázs mellett Ligeti György gitározik és énekel, Zságer-Varga Ákos basszusgitározik, Lázár Tibor pedig dobol és ütőhangszereken játszik.
MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.