Thursday, May 23, 2024
spot_img

Latest Posts

X Faktor – Sztárok Erdélyben

A nagy népszerűségnek örvendő magyarországi tehetségkutató, az X Faktor második kiadásának sztárjai is ellátogatnak Erdélybe: a Félsziget szervezőcsapatának, valamint a Magyar Ifjúsági Értekezlet tagszervezeteinek (MAG, CSTIT, HÁRIT, GYTIT, UIET) szervezésében idén a február 28. és március 4. közötti időszakban a legjobb 8 versenyzővel találkozhatnak majd a rajongók, köztük természetesen Baricz Gergővel, a legsikeresebb erdélyi résztvevővel. A koncertsorozatról egy két napos, minden helyszínt érintő sajtótájékoztató körút keretén belül számoltak be a szervezők, kitérve az előadók programjának, a jegyterjesztésnek, valamint a közönségtalálkozóknak a részleteire is.

Kocsis Tibor, Muri Enikő, Baricz Gergő, Tarány Tamás, Kováts Vera, a Rocktenors, Lil C és az Apollo 23 erdélyi turnéja február 28-án, kedden a marosvásárhelyi sportcsarnokban veszi kezdetét, ezt követően Csíkszeredában (március 1.,csütörtök), Sepsiszentgyörgyön (március 2., péntek), Gyergyószentmiklóson (március 3.,szombat) lépnek a sportcsarnokok színpadára az előadók. Az X Faktor sztárjainak erdélyi fellépéssorozata március 4-én, vasárnap a székelyudvarhelyi városi sportcsarnokban zárul.

A minden helyszínen este 7 órakor kezdődő koncertekre elővételben jegyek 25 RON-ért, a helyszínen pedig 30 RON-ért kaphatóak, míg a 12 éven aluli rajongók 15 RON-ért és szülői felügyelettel tekinthetik meg kedvenceiket. A jegyek elővételben Marosvásárhelyen február 17-től, a többi városban február 20-tól a MIÉRT tagszervezeteinél, valamint a helyi médiapartnereknél szerezhetőek be.

A rendezvénysorozat főtámogatója a Tusnád Ásványvíz. További információk a koncertekről, illetve a jegyterjesztés helyszíneiről a www.facebook.com/xfaktorsztarokerdelyben oldalon olvashatóak.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.