Thursday, May 23, 2024
spot_img

Latest Posts

X-Faktor: mindkét erdélyi lány továbbjutott az első fordulóból

adel 1Szombat este került sor az X-faktor első élő show-jára. A műsort egyből a 12 döntős közös produkciója kezdte, majd egyénileg is színpadra álltak a versenyzők. A nagykárolyi Csobot Adél és a bánffyhunyadi Antal Tímea is továbbjutott, így a következő műsorban is felléphetnek.
„Valaki megőrül érte, valaki megőrül tőle” – így konferálta felCsobot Adélt mentora, Malek Miklós. A nagykárolyi lány produkciója elnyerte a zsűri tetszését. Geszti állítja, olyan csajt, akin ennyi minden mozog egyszerre, még nem látott, szerinte nagyon egyben volt az előadása. Keresztes hálát adott, hogy a leányzó nem normális, és azt ajánlja neki, tegyen magasról a fanyalgókra.
Antal Timi Whitney Houston dalával azt akarta bizonyítani, nemcsak a hangja, a szíve is a helyén van. Keresztes szerint kétségtelen, hogy ő itt az egyik legjobb énekes, az egyetlen dolog, amit kért tőle, hogy szabaduljon fel. Feró szerint iszonyat veszélyes egy ilyen kicsi csaj egy ekkora hanggal. Bevallotta, hogy miatta szereti ezt a 2012-es X-Faktort. Geszti szerint szebben csillogott, mint rajta az ékszerek, és büszke arra, hogy a mai naptól tegezőviszonyban vannak. Malek szerint ilyen jól még nem énekelte soha ezt a dalt, ezt köszöni neki.
Miután a 12 döntős egyenként előadta dalát, a műsor még mindig tartogatott meglepetéseket: jött a közös produkció és Kocsis Tibor is színpadra lépett. Forgószél című vadiúj számát Malek Miklós írta az énekesnek.
Az összesítés előtt színpadra vonult az összes versenyző és mentoraik. Akik párbaj nélkül tovább jutottak: Oláh Gergő, a Spirit, Lass Bea, Antal Timi, Szabó Dávid, a P.J.Z., a Like, Stone, Csobot Adél és végül Zámbó Krisztián.
A párbajdalok után a mentorokra szegeződött minden tekintet. Geszti Fehér Zoltánt szerette volna továbbra is látni, szerinte ő előrébb jár, mint énekes. Malek Miklósban Andi produkciója sokkal több érzelmet váltott ki, ezért ő Fehér Zolit küldte haza. Feró szerint Kvaka Andrea nagyon hamis volt, ezért neki kell távoznia. Keresztes Ildikó döntötte el a párbaj végkimenetelét, Kvaka Andreának kellett búcsút vennie az X-Faktortól.
szatmar.ro

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.