Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

X-Faktor előválogatás Marosvásárhelyen

A magyarországi RTL Klub és a marosvásárhelyi DEFENDER Productions rendezvényszervező iroda, május 30án délelött 10 és délután 16 óra között szervezi a hamarosan újra induló jólismert X Faktor műsor erdélyi meghallgatását. Az esemény színhelye a marosvásárhelyi Perla Szálloda konferencia terme, Dózsa György ú. 155.

A szervezők várják mindazon énekestehetségek jelentkezését akiknek még nem volt bátorságuk vagy lehetőségük résztvenni a budapesti előválogatáson.

Minden jelentkezőnek 3-4 dallal és hozzá zenei alappal kell rendelkeznie és a meghallgatás elött regisztrálnia kell az [email protected] email cimen.

A marosvásárhelyi DEFENDER Kulturális Egyesület 2003-tól szervez kulturális eseményeket, jólismervén a helyi közönség elvárásait. Irodánk szervezi az előző müsor döntőseinek gálaturnéját is Erdélyben, március 1 és május 25 között, 10 városban.
A magyarországi RTL Klub televiziócsatorna által szervezett X Faktor verseny hatalmas sikert aratott úgy a magyarországi TV nézők körében, mint a határon túli magyarok köreiben is. 2010 augusztusában indult a műsor, amely már az első egyenes adásától kezdödően több mint 40%át a TV nézőknek lekötötte. A verseny döntőjére 2010 december 19én került sor. A nyertes, Vastag Csaba, aki az elöző műsorokban öcsse, Vastag Tamás ellen is párbajba került, a döntőben a szlovák eredetü Takács Nikolassal mérette meg tehetségét.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.