Saturday, September 23, 2023
spot_img

Latest Posts

Wolfgang Gartner – Új single: “Channel 42”

edp4662-014-CFA “Channel 42” ötlete újra összehozta deadmau5-t és Wolfgang Gartnert, akik korábban az “Animal Rights”-on dolgoztak közösen. Most ismét egy ultra dögös klubslágert alkottak, a “Channel 42” titokzatos groove-jait körülölelő zongoraszólam tagadhatatlanul lángra lobbantja a hallgatót. A szerzeményt GTA, Nom De Strip és Eekkoo remixében is meghallgathatjuk.

deadmau5 továbbra is a legnagyobb fesztiválok egyik húzóneve, többek között a Wireless, iTunes Festival, Lollapalooza, Sonar, Ultra, és Coachella résztvevői tombolhattak a fellépésein. Sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint a 3 Juno-díj, a 4 Grammy-díj jelölés és számos más rangos elismerés. Ő volt az első kanadai elektronikus zenei művész, aki a Toronto-i Rogers Centre-ben teltházas bulit tartott. Ezen kívül egy elképesztő rekordot is a magáénak tudhat, a Rage Against the Machine csúcsát megtörve 6 egymást követő este lépett fel a legendás New York-i Roseland Ballroom-ban.

deadmau5 nemrégiben csatlakozott a Nokia lenyűgöző fény- és zenei kísérletéhez. Pontosan egy évvel azután, hogy elkészítették a legnagyobb fényshow-t Londonban – 4D-s kivetítővel, ami befedte a Millbank Tower-t – a mobilóriás cég deadmau5 közreműködésével egy egész londoni teret változtatott át audio-vizuális élménytérré.

Joel Zimmerman, azaz deadmau5 masszív rajongói bázist tudhat maga mögött. A Facebook oldalát már több mint 7 millióan kedvelik, a Twitteren pedig 2 millió követője van. Lehetőséget adott az érdeklődőknek, hogy élő közvetítés során láthassák az új dalok születése mögötti kreatív folyamatokat, majd a végeredményt feltöltötte a Soundcloud oldalára, hogy mindenki meghallgathassa.

Tavaly szeptemberben jelent meg deadmau5 negyedik stúdiólemeze, az elektro, house és egyéb progresszív hangzással megpakolt > album title goes here <.

—————————————————————————————————————————————

Itunes Exclusive Package: (*All tracks mastered for iTunes)

1.       Channel 42 (album version)

2.       Channel 42 (Eekkoo Remix)

3.       Channel 42 (GTA Remix)

4.       Channel 42 (Nom De Strip Remix)

All other channels:

1.       Channel 42 (album version)

2.       Channel 42 (Eekkoo Remix)

3.       Channel 42 (GTA Remix)

—————————————————————————————————————————————

www.deadmau5.com

www.facebook.com/deadmau5

www.twitter.com/deadmau5

www.deadmau5.tumblr.com

www.youtube.com/deadmau5

www.myspace.com/deadmau5

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.