Friday, December 2, 2022
spot_img

Latest Posts

WELCOME TO DJ ANTOINE

Töb mint egymillió eladott lemez, 27 arany és egy platina, és egy saját kiadó, a  “Houseworks”: DJ Antoine-nak, Svájc legnagyobb DJ export-jának legújabb albuma, a „Welcome To DJ Antoine” hamarosan nálunk is megjelenik. A DJ jellemzője, hogy elmossa a határokat dance és pop között.

Az album első kislemeze, a „Welcome To St. Tropez“ nemzetközi és magyar piacon is nagyon nagy sláger, Németországban pl. már bearanyozódott.

Az aktuális kislemez, a Ma Chérie mellett további slágerek is találhatók az albumon, mint pl. a Sunlight vagy az I’m On You; a dupla CD második lemeze pedig egy speciális DJ-mixet tartalmaz a legnagyobb slágerekből. Vendégként közreműködött P.Diddy, Timaty és Dirty Money. DJ Antoine klipjeinek nézettsége a Kontor youtube-csatornáján már 100 millió felett jár.

Hallgass bele az album minimixébe itt : http://www.youtube.com/watch?v=oN1WTWVktpI

DJ Antoine vs Timati feat. Kalenna – Welcome To St. Tropez: http://www.youtube.com/watch?v=Kh2FRFhS7QY&feature=plcp&context=C3e5950aUDOEgsToPDskJA017qUI-JZTxNAnNWGimI

DJ Antoine feat. The Beat Shakers – Ma Chérie: http://www.youtube.com/watch?v=FGAyjfwK-wI

DJ ANTOINE MÁRCIUS 9-ÉN MAGYARORSZÁGON LÉP FEL!!!!

AZ ESEMÉNY FACEBOOK OLDALA: https://www.facebook.com/events/286607484720610/

ELŐVÉTELES JEGYVÁSÁRLÁS: http://skullpromotion.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=2&Itemid=11

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.