Saturday, July 13, 2024
spot_img

Latest Posts

Visszatér a Soundgarden

Telephantasm” címmel új albumot dob piacra szeptember 28-án a Soundgarden. Az album az eddigi 5 lemezük válogatott slágereit tartalmazza először duplalemezes, majd DVD-s változatban.

A világ egyik legsikeresebb alternatív rockzenekara 2010-ig több mint 20 millió eladott lemezzel büszkélkedhet, – ebből csak az Egyesült Államokban sikerült 8 milliót eladniuk, – és mindezt úgy, hogy a Chris Cornell vezette négyes 13 évig(!) nem adott ki új albumot. Mint arról biztosan mindenki hallott, folyamatosan terítéken volt egy reunion ötlete, de eddig a tagok mindig megmásították a kiadott információkat az együttes jövőjét illetően, most azonban a mérleg nyelve mégis a folytatás felé dőlt.

A szeptember végén nemzetközileg megjelenő lemezen többek között ott lesz a Grammy nyertes „Black Hole Sun” és a „Spoonman” is, s emellett a csapat egy új számmal is megörvendezteti az alternatív rock rajongóit. A „Black Rain a „Badmotorfinger” korongjuk időszakából való, de akkor nem került ki a nyilvánosság elé, azonban az elmúlt héten a Billboard Alternative slágerlistáján a #24, a UK rock kategóriában pedig a #2 helyen végzett!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.