Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Világvége projektbe kezdett a Reflected

reflectedA 2003 óta aktív Reflected idén ősszel egy teljesen újszerű megjelenéssorozattal igyekszik meghódítani régi és potenciális új rajongóit. A csapat ‘New Atlantis’ címmel több részletben, egy zenés hangosköny formájában adja ki legújabb dalait, melyek 2012-ről és a világvége-hisztériáról szólnak. A szerzemények összesen hat fejezetből állnak össze – három történet és három dal összetételben – sorban, egyenként videókkal megjelentetve. A hat fejezet címét egybeolvasva az alábbi versikét kapjuk, ami egyben a könyv előszava is:

Fear no apocalypse
Rise, open up your eyes,
And shine in the light of falling stars

Mindegyik sor két címből áll; egy történeté és az utána következő dalé. A három blokk három teljesen különböző szemszögből vizsgálja a fő témát, 2012-t. Szó esik társadalmunk válságáról, egy esetleges apokalipszis fogadtatásáról, az emberek reakcióiról, vagy arról, hogy egy világvége-buliban hogyan talál egymásra két vadidegen, és tölti meg erotikával a föld utolsó óráit.” – nyilatkozta Gál Gergő, a csapat énekes gitárosa.
Az őszi megjelenéssorozat, melyet egy könyvecske is kísér a tél folyamán, december 21-én egy óriási “Világvége party” koncert képében csúcsosodik ki.

Az első két fejezet már meg is érkezett, így az felvezető sztorivideó, a ‘Fear’, majd pedig a ‘No Apocalypse’-klip megadja a történet kezdőlöketét…

Fear
No Apocalypse

A Reflectedről:
A zenekar 2003-as megalakulása óta folyamatosan turnézik Magyarország -, és Európa szerte. Olyan zenekarokkal játszottak együtt, mint az Ignite, NoFX, vagy a No use for a name az ország legnagyobb koncerttermeiben, illetve számos alkalommal turnéztak Franciaországban, és Németországban is.
Paradise Found, az album amely az első lemezt, az In the Line –t követte a World Records jóvoltából az USA-ban, illetve az In Ya Face által Japánban is megjelent. Legutóbbi albumuk, a Here’s to You 2011 Márciusában látott napvilágot, és az előzőekkel ellentétben ingyenesen letölthető a zenekar oldaláról. Legújabb slágerük, a Flags & Lies rendszeresen helyet kap az MR2 lejátszási listáján, ahol a Reflected nemrég a nap előadója volt.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.