Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

VHK: Rituális sárkánytánc után testen kívüli vágtázás a Dürerben!


A legendás Vágtázó  Halottkémek (VHK) Életereje a tavalyi robbanás után hamarosan egyetlen budapesti koncertjét adja majd a Dürer kertben! A Vágtázó Életerő rendhagyó koncertjén rituális sárkánytánc jelenik meg Olter Wanda sámántáncos előadásában, Jégbontó havának Taksony napján, vagyis február 5-én. Magyarország világhírű sámánpunk zenekara bemutatja VHK Idéző – Forgószél! című albumát egy három órás magmatikus extázis keretében. Aki szeretne kifordulni ebből a földi világból, és befordulni az örök beindulás birodalmába, annak itt az alkalom: teljes felfordulás, tudatlóbáló hangerő, élni tanító őrület!
A koncert rendhagyó  lesz azért is, mert Grandpierre Attiláék üstdobosa, Balatoni Boli Ausztráliában tartózkodik, így a zenekar visszatér a nyolcvanas évek eleji kísérleti felállásához, mellyel már akkor is a mai hardcore színteret megszégyenítő erőt képviseltek. Sárkányokat idéznek meg, magyar népmesei és kínai motívumok egyesítésével a forgószél erejének teljében. A zenekar pályafutásának egyik legvadabb koncertjét ígéri – nincs visszaút, senki sem lesz biztonságban!
Vágtázó  Életerő lemezbemutató
2010. február 5., péntek 20 óra
Budapest, Dürer kert – Nagyterem
Belépő: elővételben 2400 Ft. a helyszínen 2900 Ft.
vendég: Olter Wanda – rituális sárkánytánc
a koncert után pszichedelikus punk dj set
Belépő: elővételben 2400 Ft, a helyszínen 2900 Ft.
Jegyinformáció:
Jegyek még kaphatók országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, és a www.ticketportal.hu oldalon.
Kapcsolódó  weboldalak:
http://vhk.saman.org.hu
http://www.myspace.com/gallopingcoroners
http://www.facebook.com/group.php?gid=48653095134&ref=mf
Információ  az új albumról:
2009. decemberében jelent meg Vágtázó Életerő ’VHK Idéző – Forgószél’ című új albuma. A Periferic Records gondozásában megjelent lemez néhány dalából ízelítőt tölthetünk le a http://www.grandpierre.hu/ujdonsagok0.htm oldalról.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.