Tuesday, November 29, 2022
spot_img

Latest Posts

VHK és F.O. System: közös tombolás a Világvége Fesztiválon

vhk1Új időszámítást nyit közös nagykoncertjén a két legendás magyar zenekar

Egy utolsó üvöltéssel taníthatjuk móresre a halált december 21-én a Pecsa Music Hallban: a napra pontosan fél év múlva tartandó Világvége Fesztiválon ugyanis egy este szerepel majd Grandpierre Atilla és sámán-punk zenekara, a VHK, illetve a legendás F.O. System.

 A maja civilizáció jól ismert naptára szerint a világvége napra pontosan 2012. december 21-én érkezik el. Ebben a jóslatban természetesen sokan nem hisznek.. és ezt jól is teszik, hiszen az állítás nem helyes! Az ősi indián civilizáció tudósai ugyanis valójában nem a világ pusztulását, hanem csak egy új időszámítás megkezdését időzítették erre a napra.. vagyis lezárhatunk egy több ezer év hosszú korszakot, és elkezdhetünk egy újat.

 E rituálé megélésére kínál katartikus lehetőséget a Világvége Fesztivál. A két teljes értékű és hosszúságú műsort bemutató kultikus hazai zenekar ugyanis bizonyos tekintetben két végletet testesít meg: az elsőnek fellépő F.O. System mindazt a sötétséget idézi meg a színpadon, mely a számtalan küszködéssel, válságokkal és kilátástalansággal terhelt múltunkat jellemzi, a VHK koncertje viszont felszabadítja bennünk azt az életösztönt, amely egy fényesebb jövő megéléséhez szükséges. Ráadásul Grandpierre Atilláék új lemezt is bemutatnak majd ezen az estén, így rögtön az új dalok energiájával feltöltekezve vághatunk neki az új időszámításnak.

 A közös koncertről a következő hetekben egyre több új részletre derül majd fény: a zenekarok weboldala mellett érdemes a http://www.facebook.com/negativeartprod oldalt is figyelni. A jegyértékesítés július 5-én indul.

a Negative Art Prod. bemutatja: Világvége Fesztivál

2012. december 21., péntek 19:30 óra

Budapest, Pecsa Music Hall

F.O. System és VHK koncert

Belépő: elővételben 3500 Ft, szept. 1-től 4000 Ft, dec. 11-től és a helyszínen 4500 Ft

A jegyértékesítés július 5-étől indul!

Kapcsolódó weboldalak:

http://vhk.saman.org.hu

http://www.facebook.com/FOSystem

http://www.facebook.com/vagtazohalottkemek

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.