Friday, September 22, 2023
spot_img

Latest Posts

Verbálisan izgat a Punnany Massif

punnanymassif_groupA szűz kéz, pedig szerencsét hoz – legalábbis a mondás így tartja. Persze nem csak ebben kell reménykedniük a Punnany Massif tagjainak, akik megalakulásuk óta először adnak önálló koncertet a Zöld Pardonban augusztus 17-én, pénteken.

A színpadon teljes, tízfős zenészcsapattal felálló pécsi gárda évek óta klub- és fesztiválkedvenc, és most végre a Zöld Pardon színpadán is bizonyíthatnak.

– Vendégként voltunk néhányszor a helyen, amikor Budapesten jártunk. Reméltük is, hogy végre játszhatunk, hiszen nagyon tetszett a folyamatos fesztivál-hangulat. Kíváncsiak vagyunk, milyen lesz a nagy nyilvánosság előtt elkövetett verbális izgatás. Sikeres volt eddig a nyarunk, szinte alig pihentünk. Volt olyan hetünk, amikor négy nap alatt hat koncertet nyomtunk le, kicsit kóvályogtunk már a végén, viszont rengeteg energiát kaptunk az emberektől, amit megpróbálunk most visszaadni. Szerintem simán fog menni – nyilatkozta Wolfie, a Punnany Massif egyik alapító tagja.

A műsor gerincét az idén megjelent Sun Kick album dalai adják, de mind a Körkorkép, mind a Shen Kick közönség kedvenc számai elhangzanak majd.

A pénteki koncertre a belépő 400 forintba kerül.

Punnany Massif: Élvezd

http://www.youtube.com/watch?v=UrGS9EARHRc

További információ:

www.zp.hu

www.punnanymassif.hu/

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.