Wednesday, May 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Vasárnap végre itt a Nightwish

Minden állójegy elkel a Papp László Sportarénába – hokihimnusz lesz a finnek egyik dalából

Hosszú hónapok óta készülnek a finn Nightwish rajongói április 29-ére: ezen a vasárnapon érkezik meg a finn szimfonikus metal zenekar a magyar fővárosba, ahol a Papp László Budapest Sportarénában lépnek fel.Korunk egyik legsikeresebb metal együttese százezrek előtt játszik világ körüli turnéja során, s a napokban újabb megtiszteltetés érte őket: a 2012-es Jégkorong világbajnokság hivatalos dalává választották új albumuk egyik számát.

2012-ben minden korábbinál fényesebb visszatérésben részesíti a Nightwish hazai rajongóit. 12 évvel ezelőtt az egykori E-klub színpadán tűntek fel először hazánkban, most pedig az ország legmodernebb és legnagyobb professzionális rendezvényhelyszínén, a Papp László Budapest Sportarénában szerepelnek majd. A rendezvényt szervező Concerto Music előrejelzése alapján az összes állójegy elkel a koncertre, és az első emeleti ülőhelyek is sem lesznek foghíjasok – így érdemes a meghirdetett kapunyitás idejére, 18 órára érkezni a helyszínre a kényelmes bejutás kedvéért. A koncertek 19 óra után kezdődnek, méghozzá két előzenekar: a négy fiatal hölgyből álló metal vonósnégyes, az Eklipse, és egy pár éve alakult finn metal csapat, a Battle Beast szereplésével.

Az est főszereplője, a Nightwish eddig még nem látott monumentális díszletek és technikai megoldások bevetése mellett mutatja be Imaginaerum című új lemezét, egy több mint 100 perces műsor részeként, melyet Európában mindössze 21 alkalommal mutatnak be. A látványos nyitányba betekintést nyerhetünk az alábbi nem hivatalos felvétel megtekintésével: http://youtu.be/MIFgDSzdtck

A zenekar az új album sikere mellett hazájában, Finnországban már-már nemzeti kincsként van kezelve. Így nem is meglepő, a svéd és a finn fővárosban megrendezésre kerülő 2012-es Jégkorong világbajnokság hivatalos indulójának a Nightwish Last Ride of the Day című dalát választották meg. Az újdonsült ”hokihimnusz” a legújabb albumon jelent meg, így akár Budapesten is hallhatjuk majd az új és régi slágerek közt. . Jegyektovábbra is kaphatók elővételben a Ticketportal országos bolthálózatában – köztük az ismert rockboltokban -, továbbá a www.ticketportal.hu oldalon, valamint a helyszínen is!

A Concerto Music bemutatja: Imaginaerum World Tour 2012

2012. április 29., vasárnap. kapunyitás. 18 óra, kezdés 19 óra

Papp László Budapest Sportaréna

NIGHTWISH, Battle Beast, Eklipse koncertek

Állójegy: 9.900 Ft.

Ülőjegy: 10.900 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:

http://www.nightwish.com

http://www.concerto.hu

http://www.ticketportal.hu

Közösségi oldalak:

https://www.facebook.com/nightwish

https://www.facebook.com/event.php?eid=218550758208679

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.