Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

VASÁRNAP ABSZOLUT PREMIER A NATIONAL TV-BEN

Május 2-án, 13.30 órától a  National Tv nézői Corina Chiriac, Să v-amintiţi…duminica című showjában egy különleges premiernek  lehetnek tanúi.
Dancs Annamari egy új műsort mutat be, ezúttal a Marica grófnő című Kálmán Imre operett  táncos-énekes (szubrett) szerepének legnagyobb  slágereit akrobatikus elemekkel teletűzdelt koreográfiákkal és mindezt úgy, hogy élőben énekel. Partnere, a híres operett-és musicalszínész, Cătălin Petrescu táncos-komikus, akivel az erdélyi énekesnő  ez év elejétől kezdett  együttműködni, amikor meghívást kapott a bukaresti Ion Dacian  Nemzeti Operettszínházba. 
-Az elmúlt hónapokban nagyon sokat dolgoztunk Cătălinnel, meg is van az eredménye, hiszen május végén több előadásban is szerepelni fogunk.  Hihetetlen koreográfiákat készítettünk, szerinte teljesen őrült és vakmerő vagyok, hogy éneklés közben ezeket a nyaktörő akrobatikus emeléseket felvállaltam. Fantasztikus partnerre találtam benne, közösen egy műsort is összeállítottunk, amelyet május 29-én Bukarestben, a Cercul Militar gyönyörű dísztermében, a Magyar Köztársaság Nagykövetsége szervezésében  sorra kerülő Hungaria Bálon mutatunk be. 
Annamari számára a május igen zsúfoltnak igérkezik, hiszen számos román televiziós meghívásnak tesz eleget, majd május 27-én, csütörtökön és 28-án, pénteken Bukarestben, a Ion Dacian Nemzeti Operettszínházban a Csárdáskirálynő című nagyoperettben mutatkozik be Stázi szerepében, majd ezt követően 30-án, vasárnap a Marica grófnőben, Lizát alakítja. Mindkét darabban Cătălin Petrescu a partnere.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.