Tuesday, December 5, 2023
spot_img

Latest Posts

Varga Viktor francia karriert épít?

Varga Viktor nem is akart idén indulni az Eurovíziós Dalversenyen, mégis a verseny hozott neki egy hatalmas lehetőséget. A franciák versenyzője, a gyönyörű indonéz származású Anggun ugyanis meglátta Viktor klipjét a legnépszerűbb videómegosztón, és azonnal megkereste őt kiadóján keresztül, hogy énekeljenek együtt.

Ami eredetileg egy “ártatlan” duettnek indult….abból még nemzetközi karrier is lehet a lányok kedvence számára. Viktor ugyanis a napokban Párizsba készül duettpartneréhez, aki nemcsak városnézni viszi a fiatal énekest, hanem bemutatja őt a kiadójának is. Ha a francia szakembereknek is meglátják a magyar fiúban a tehetséget, amit az énekesnő meglátott, akkor Viktor készülhet a kétlaki életre.

Anggun így nyilatkozott korábban Viktorról:

“Először a Lehet zöld az ég című slágerében hallottam Varga Viktor hangját. Azonnal eszembe juttatta a brit Charlie Winston-t. Viktor hangja egyéni, azonnal felismerhető. Nagy megtiszteltetés nekem egy ilyen jól ismert magyar művésszel együtt dolgozni, akit a média és a közönség is dícsér, szeret. Karrierem során lehetőségem volt együtt dolgozni sokakkal, Peter Gabriel-től a The Fugees-os Pras-ig. Boldogan adom hozzá Viktort ehhez a listához, a nemzetközi tehetségekhez, akikkel volt szerencsém együtt énekelni.”

http://www.youtube.com/watch?v=WMbY-efAuBU

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.