Tuesday, April 16, 2024
spot_img

Latest Posts

Valld be: Imádod a Depeche Mode-ot

A Silenos Kiadó  gondozásában jelenik meg Dave Gahan életrajza 2011 karácsonyára.
A könyv megjelenése kapcsán a kiadó játékot hirdetett: a magyar kiadás mellékletében a többi hivatalos kép mellett a magyar rajongók fotói, koncertbeszámolói kaphatnak helyet.
Gyerünk, kapard ki te is a doboz aljáról az emlékeidet!
A Silenos Kiadó, mely az elmúlt években könyvet adott ki a kortárs zene jó néhány meghatározó szereplőjéről, mint például Manu Chao, a Green Day, a Muse vagy éppen Robert Smith, ezúttal a Depeche Mode kultikus frontemberéről, Dave Gahanről jelentet meg egy átfogó életrajzot.
A mű szerzője, Travor Baker a Guardian zenei szakértője és számos zenei életrajz írója.
Az autentikus könyv kitér a magyar vonatkozásokra is, külön megemlítik a csak Magyarországon létező “depeche-es” életformát, ezért is érezte úgy a magyar kiadó, hogy személyesebbé, magyarabbá válna a kiadás a hazai rajongók élményeinek megjelenítésével.
Küldd el a kiadó e-mail címére az együttesről vagy valamelyik tagjáról készült fotódat vagy egy koncertjükről írt élménybeszámolódat, s a legjobbakat a könyv mellékleteként leközöljük.
A szerencsések természetesen megkapják a megjelent könyvet, s a kiadó még egy extra könyvcsomaggal is kedveskedik nekik.
A kiadó mélcíme: [email protected]
A megjelenést követően minden beküldött képet (a kimaradtakat is!) feltöltjük a kiadó Facebook-oldalára, ahol véleményezni is lehet mindent.
Ha nincs saját fotód, de van esetleg egy féltve őrzött DM-ereklyéd (régi koncertjegy, dobverő stb.) vagy az együttes képzőművészeti alkotás létrehozására ihletett, ne hezitálj, küldd el a digitális fájlt – a legjobbakat jutalmazzuk.
Beküldési határidő: 2011. szeptember 21.
A mélben kérjük, a következő adatokat mindenképpen adja meg:
Nyilvánosságra hozható név, nicknév (ezt írjuk a leközölt tartalom alá)
A beküldött alkotás címe, leírása:
*Teljes név:
*Lakcím:
A *-ozott tartalmakat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki, csak a játék keretein belül használjuk fel, és az esetleges nyeremény postázása érdekében van rá szükségünk.
A Kiadó honlapja: www.silenos.hu
A könyv aloldala: www.silenos.hu/dave-gahan/

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.