Monday, July 22, 2024
spot_img

Latest Posts

"Üvöltsünk a hold felé!"

A lassan már hagyománnyá váló őszi Akela-fesztivál,  azaz az idén a 16. Farkas nappal egybekötött “Ördögi Gitár Parádé” október 31-én éjjel kerül megrendezésre, a volt-Wigwam színpadán.
Az Akela zenekar tagjai a népligetben adott, nagy sikerű, energiával teli koncertjük után újra egy mindent testet és lelket megrengető farkasüvöltésre készülnek!
A budapesti Club 202-be október 31-én este 11 órától beszűrődik majd a holdvilág, és a régi nagy Akela slágerek mellett a zenekar most készülő új lemezéből is ízelítőt ad!
A Farkas napi koncertek mindig különleges alkalmat jelentettek a csapat és a rajongók életében is, az utánozhatatlan hangulatra azonban idén is rátesznek egy lapáttal a zenekar tagjai: különleges vendégek egész sora teszi tiszteletét a színpadon- jó barátok, mint Tóth Gergő, (Blind Myself) Petrás János, (Kárpátia) Virághalmy Bálint, (Face Melters) Nagy Máté, (AC/BC, TiranaRockers) és lesznek egykori, a zenekart formálisan elhagyó, de valóban elszakadni nem tudó harcos társak is, akik úgy tűnik, a hétköznapi gúnyájuk alatt még mindig rejtegetnek némi farkas bőrt: Kökény Atya, Pavelka Gyuszi, és Szupermen is gitárt ragadnak az ünnep kedvéért.
Maga a jegyár is nyomós indok az ünneplésre: a Club 202 mintegy bocsánatkérés képpen a banda előző koncertjét beárnyékoló -a West Balkán tragédia nyomán frissen hozott rendeletek miatti- zavaros beengedési körülményekért, csupán az akkori jegyár felét, 1200Ft-ot számít fel a bejutásért cserébe, már akinek nem Farkas a vezeték- vagy keresztneve: utóbbi esetben a belépés díjtalan!

OKTÓBER 31. 23h
Budapest, CLUB 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.