Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Útra kél a Judas Priest

A brit heavy metal legenda, a Judas Priest már a következő túrájára öszpontosít – interjúk, fotók készülnek, zajlik a  díszletek, speciális effektek  és színpadi ruhák kiválogatása. Ezen kívül, már elindultak a zenekari próbák ezen a héten így a most készen állnak a turné rajtjára, ahogy az a zenekar hivatalos honlapján is megjelent: “Mindenki azt várja, hogy a világ körül utazhasson már a Priest gépezettel!”

Judas Priest “Epitaph” világ körüli turnéja  június 7-én indul Tilburg-ban Hollandiában.
A csapat új gitárosa Richie Faulkner hivatalosan áprilisban csatlakozott a Judas Priest-hez a zenekar alapító tagja Kenneth “KK” Downing helyett.
Downing kiadott egy nyilatkozatot a múlt hónapban  távozásával kapcsolatban. Downing azt mondta: “Nagyon sajnálom, hogy nem leszek veletek ezen a nyáron. Köszönöm mindenkinek a szívemből az aggodalmakat az egészségem felől.  Biztosak lehettek benne, hogy OK vagyok. Sajnos nem volt folyamatos  munkakapcsolat köztem, a zenekar és a zenekar menedzsment-je között. Ezért úgy döntöttem, hogy kilépek még a túra a előtt, nehogy negatív érzelmeket kiváltva csalódjanak a rajongók. Azonban azt  kérem, hogy támogassátok a Priest-et a mivel nincs kétségem afelől, hogy ezt a showt nem lehet majd kihagyni. ”
Rob Halford a banda énekese elmondta francia Rock Hard magazinnak “KK saját elhatározásából lépett ki és az okokat is nyilvánosságra hozta saját honlapján… KK a saját életét akarta élni, és nem tudjuk kényszeríteni arra, hogy bármi olyat tegyen amit nem szeretne”.
Ami Faulkner mellett szólt, hogy Judas Priest tagja legyen Halford elmondta, “KK-t soha nem lehet lecserélni, ő egyedülálló és nem is akartunk semmilyen KK kópiát. Richie Faulkner eljött Glenn [Tipton, gitár] házába jammelni és Glenn egyszerűen azt mondta Számomra ő zseniális. ”
Bár PRIEST azt tervezi, hogy abba hagyja az aktív zenélést a turné végeztével a zenekar továbbra is rögzíteni szándékozik egy új stúdió albumot 2012-ben.

mymusic.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.