Friday, September 22, 2023
spot_img

Latest Posts

Utoljára ad koncertet a mostani Kowalsky meg a Vega

kowalskymegavega31Jelenlegi felállásában az utolsó koncertjét adja a Kowalsky meg a Vega október 10-én, szerdán a budapesti Zöld Pardonban. A változások előtt álló zenekar koncertjén FankaDeli is fellép, akivel ízelítőt adnak a hamarosan megjelenő közös lemez dalaiból.

Átalakulás előtt áll a Kowalsky meg a Vega. A tízéves, Fonogram-díjas rockzenekar a jelenlegi felállásban utoljára ad koncertet október 10-én, szerdán este a Zöld Pardonban.

– A hangszeres részlegben várhatók a változások. Vannak olyan zenésztársaink, akik néhány éve már játszottak velünk, és most visszatérnek közénk, és olyanok is, akik elhagyják a zenekart, és ezen az estén állnak velünk utoljára színpadra. További részleteket később árulok el. A távozóktól méltóképpen, baráti hangulatban, egy fantasztikus koncerten szeretnénk elbúcsúzni. A rajongókat éppen ezért szerda estére a Zöld Pardonba várjuk, hogy velük együtt köszönhessük meg zenésztársainknak az együtt töltött időt és a közös munkát – mondta a zenekar frontembere, Kowalsky.

A szerda esti koncerten elsősorban a Kowalsky meg a Vega válogatott dalait hallhatja a közönség, de színpadra lép FankaDeli is, akivel négy dalt adnak elő a hamarosan megjelenő közös lemezről. A fiúk eredetileg egyetlen közös dalt terveztek „Az évtized lemeze” című dupla albumra, amely tavaly ősszel jelent meg a Kowalsky meg a Vega tizedik születésnapja alkalmából. Kowa és Fanka azonban úgy belelendült az alkotásba, hogy jóval több szám született, és mivel nem lett volna szívük kidobni őket, egy teljes album lesz a végeredmény, amely hamarosan megjelenik. Vegyes zenei alapokkal, sokféle műfajból álló, rockos anyagot raktak össze a fiúk, és az izgalmas zenei találkozás eredménye Kowától és Fankától is újnak számít.

A Kowalsky meg a Vega szerda esti koncertjére a belépő 400 forint.

Fanka és Kowa: A bölcsődtől a sírodig

http://www.youtube.com/watch?v=rN0qQHTl0AQ&feature=relmfu

Részletek:

http://www.zp.hu

http://www.facebook.com/zoldpardon

http://www.facebook.com/events/112553792233535/

http://www.kowa.hu

http://www.facebook.com/kowalskymegavega

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.