Wednesday, June 12, 2024
spot_img

Latest Posts

¡Uno! – megjelent a Green Day új lemeze!

A Green Day az elmúlt hónapokban három albumon dolgozott egyszerre: Az ¡Uno! című korong mostantól megtalálható a boltok polcain, a további részek – ¡Dos! és ¡Tré! – pedig novemberben illetve januárban látnak majd napvilágot.
Az ¡Uno! című vadonatúj album a Grammy-díjas Green Day-lemez, a “21st Century Breakdown” utódja, és – immáron szokás szerint – Rob Cavallo producer segítségével készült.
“Életünk legkreatívabb szakaszába értünk. Most írjuk a legjobb zenéket, és a dalok egyre csak törnek elő belőlünk” – mondták a zenekar tagjai. “Nem egy, hanem rögtön három lemezt rögzítettünk. Minden dal tipikus Green Day-felvétel, minden érzelmi síkon. Nem tehetünk róla… baromi epikusak vagyunk!”
A felvezető kislemez, az “Oh Love” már forog a magyar rádiókban is, itt pedig megtekinthető a klip.
green-day-sajto-2A Green Day a világ egyik legnépszerűbb zenekara, karrierjük 1990-ben kezdődött, és sikerük azóta is töretlen. Olyan világslágereket írt a zenekar, mint a “When I Come Around”, az “American Idiot” vagy a “Boulevard of Broken Dreams”.
A csapat népszerűségét az is bizonyítja, hogy a Rovio nevű játékfejlesztő cég az ¡Uno! megjelenése kapcsán összeállt a zenekarral, és egy Green Day-meglepetésekkel tűzdelt teljesen új szériát dobott piacra az Angry Birds című hihetetlen sikereket elkönyvelt játékából, mely már világszerte elérhető.
Az európai rajongók legközelebb 2013. június 1-jén – az amerikai turné lezárása után – Londonban láthatják élőben a bandát.
 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.