Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

Ünnepi Zenedoboz Karácsony délután

December 24-én, délután 15.00 órától a TVR2 Magyar Adásában Dancs Annamari a Zenedobozban zenés–videoklipes ajándékkal lepi meg a tv-nézőket.
Annamari egy kis nosztalgiázásra hívta meg Mc Bádit, Milánt, Kristóf Katalint és Szász M. Attilát. 1998-ban, mindannyiuk pályafutásának elején közösen készítettek egy karácsonyi dalt, ezt a Magyar Adás akkor meg is örökítette. 11 év után most együtt emlékeznek vissza az akkori műsorra és az akkori erdélyi könnyűzenei életre.
Az ünnepi hangulat fokozásába olyan előadók segítenek be, mint a marosvásárhelyi énekes-zongorista, Csabi, akinek a Megváltónk megszületett c. dala az erdélyi rádiók kedvelt karácsonyi slágere lett. Magyarországról az angyal hamarabb megérkezett, ajándékokat is hozott: egy üzentet és egy új klipet a fiatal énekestől, Dávidtól, aki most készíti első lemezét, valamint a legszebb magyar karácsonyi dalt a Magneoton Sztárok előadásában.
Angyaljárás előtt mindenkit szeretettel vár Annamari a Zenedoboz vendégeivel a képernyők elé, december 24-én, délután 15.00 órától a TVR2 Magyar Adásában.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.