Thursday, September 28, 2023
spot_img

Latest Posts

United: Fel a rezekkel!

UnitedOnStageBannerAmsterdam2k1A csapat fennállásának tizenötödik évfordulóját egy különleges koncerttel ünnepeli meg a Müpában január 10-én. Ezúttal legnagyobb slágereiket egy nyolctagú fúvóskarral kiegészülve adják elő, hogy azok akkorát szóljanak, mint talán még soha!
A Müpában még a United is más! A jazzes alapműveltségű muzsikusok 2008-ban már megmutatták a Fesztivál Színház színpadán, mennyire jártasak az improvizatív zenében, de ez nem lehetett részükről a végső vallomás. Tizenötödik évfordulójuk alkalmával most még egyet csavarnak a dolgon. A mélyen funkba mártott szerzemények úgy csendülnek fel ezen az estén, hogy a stílus lelkét és a dögöt adó fúvósok most vastagon megtámogatják a hangzást. A sok jól ismert és közkedvelt sláger, köztük a ’Keserű méz’, a ’Nincs ősz, nincs tél’, a ’Hófehér Jaguár’ vagy a 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi nemzeti döntőjébe bejutott ’Tegnap még más voltál’ mellett az ünnepelt egy dalpremierrel is megajándékozza hallgatóságát.
Az élmény további rétegeit a háttérben pergő képek adják majd. A United fellépése a 2015-ös Jazz Showcase-en már csak azért is jelképes üzenetet hordoz, mert a csapat akkor szerzett országos hírnevet és gyűjtött kiterjedt rajongótábort, amikor tagjai közül Pély Barna énekes, Romhányi Áron zongorista és Mits Gergő basszusgitáros még a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszékén koptatta a padot. Lehet utánuk csinálni!
United: “Fel a rezekkel” koncert
Művészetek Palotája

  1. január 10.

 
www.united.hu
www.mupa.hu
Rendező: Művészetek Palotája
Jegyinformáció: Erre az előadásra jegyét a Művészetek Palotája saját jegypénztáraiban Edenred Ticket Culture & Sport- és Top Prémium ajándékutalvány, Sodexo Kultúra-, Bónusz és Ajándékutalvány, Kultúra- és Ajándék Erzsébet-utalvány, Művészetek Palotája ajándékutalvány ellenében, valamint a SZÉP-kártya szabadidő keretének terhére is megvásárolhatja.
Fellépő művészek:
Pély Barna – ének, gitár
Romhányi Áron – zongora, rap
Mits Gergő – basszusgitár
Potesz Balázs – dob
 
Csík Tibor – trombita
Ducsai Szabolcs – trombita
Nyikes Krisztián – trombita
Varga Gergely – tenor szaxofon
Mits Marci – alt szaxofon
Bakó István – tenor/alt szaxofon
Almási Attila – harsona/bariton szaxofon
Szentpáli Roland – tuba
 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.