Monday, July 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Újra támad a Tigris

2012-re mindössze fél tucat koncertet tervezve, de újra összeáll a Tigris. Az eredeti – Copy Cont sem nélkülöző – felállásban újraéledő csapat jelenleg egy vadonatúj EP-n dolgozik, amelyet januárra ígér.
A szolnoki punk-rock reggae csapat, a Tigris két éve szüntette be a munkát egy-egy teltházas szolnoki és budapesti koncerttel, és idén a tagok úgy döntöttek, hogy újra írnak pár dalt közösen. A Copy Cont is tagjai között tudó banda jelenleg is a stúdió mélyén tevékenykedik, munkájuk gyümölcsét pedig Tigris – 2012 Maxi címen tölthetjük le a webről jövő januárban – mindhárom dalt teljesen ingyen.
2008-as megszűnésekor már országosan is népszerű banda az első korszakában mindössze egy nagylemezt és egy maxit jelentetett meg, s most – újraéledésük hajnalán – 3 új számmal rukkolnak elő. A csapat az eredeti felállásban dolgozik, és most is minden adott lesz ahhoz, ami a Tigrist ismertté és elismertté tette: a hazai színtéren teljesen egyedi módon keverik a lazább és keményebb stílusokat. Lendületes, feszes zene, dallamos refrének sok vokállal, dancehall, reggae, punk/rock-riffek és ugye a szövegek: a műfajnak megfelelően zöldek, és füstösek.
A csapatot az energikus élő előadásmód keresett fesztiválfellépővé tette, és ha sikerül összeegyeztetni a tagok elfoglaltságait, akkor várhatóan évente 5-6 alkalommal az új dalokkal is színpadra állnak majd.
kultura.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.