Sunday, December 3, 2023
spot_img

Latest Posts

Újra összeáll a Beatles

Az eredeti tagok fiai azt tervezik, összeállnak és együtt alkotnak új zenekart.

Újra kitörhet a Beatles-mánia: Paul McCartney fia elképzelhetőnek tartja, hogy a történelem egyik legsikeresebb együttese eredeti tagjainak fiai új bandát alapítsanak.

A 34 éves James McCartney, aki apja nyomdokaiban járva szintén a zenészpályát választotta magának, a BBC brit közszolgálati adónak azt mondta, nem kizárt, hogy Sean Lennonnal, Dhani Harrisonnal, illetve Ringo Starr két fiával, Zakkel és Jasonnal együttest alapítanak.

“Zak talán nem akarja, de elképzelhető, hogy Jason igen. Én benne lennék, úgy tűnik, Sean és Dhani is. Boldog lennék, ha összejönne” – mondta James McCartney.

Arra a kérdésre, hogy az együttes valóban létrejöhet-e, a Paul McCartney fia azt válaszolta: “Várjunk, aztán meglátjuk. Isten akarata és a természet segedelme is kell, de talán.”

Az ifjabb McCartney eddig apja két lemezén működött közre, most indítja útjára saját karrierjét. Mint mondta, nem zavarja, ha apjával mérik össze. “Megtiszteltetés. Nem hiszem, hogy olyan jó vagyok, mint a Beatles vagy az apám, de azért van zenei vénám” – fogalmazott.

hirado.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.