Friday, September 22, 2023
spot_img

Latest Posts

ÚJRA LONDONBAN ZENÉL A THE CARBONFOOLS!

A The Carbonfools október 9-én, szerdán, a The Dublin Castleben játszik, majd október 11-én egy exkluzív koncertet ad a The Hospital Club megújult Oak Room termében.

a

A fiúk idén eddig több mint 70 koncerten összesen 150,000 ember előtt játszottak. Itthon már négy listavezető dalt is fel tudnak mutatni, emellett pedig 35.000 Facebook ’like’-ot és 5.4 millió YouTubelejátszást is magáénak tudhat a banda. A nemzetközi kihívások most kezdődnek – kövesd az angliai turné híreit Facebookon és Twitteren.

Az együttes a The Hospital Club egyedülálló koncerttermében tartott privát koncerttel koronázza meg az ’Opened Doors’ című kislemezük nemzetközi megjelenését az Egyesült Királyságban 2013. október 11-én. Még ezen a napon a zenekar a sajtó minden képviselőjét szívesen látja egy ötórai teára, melyen hazánk leghíresebb röviditalát, az Unicumot is felszolgálják. Az ellazító italozást követően a zenekar természetesen ad interjúkat és szívesen beszélgetnek és jammelnek az egybegyűltekkel, mielőtt kezdetét veszi a koncert és lehull a lepel a meglepetésvendég kilétéről!

Küldj emailt a [email protected]-ra ha ott akarsz lenni a Carbonfools első koncertjén a The Hospital Clubban.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.