Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Újra koncertezik az After Crying

Ismét aktív és koncertezik a progresszív rockzene és a korszerű komolyzene elegyét játszó After Crying (AC); a jövőre 25 éves csapat a következő hetekben Spanyolországban és Portugáliában is fellép és közben április 14-én Budapesten játszik.
A most pénteken kezdődő, háromnapos Finisterrae Festivalon a spanyolországi La Corunában a magyar zenekar olyan sztárok társaságában koncertezik, mint a Dream Theater volt tagja, a billentyűs Derek Sherinian által erősített Planet X, a Camel együttesből ismert Colin Bass basszusgitáros vagy a Genesis egykori gitárosa, Steve Hackett.

   
Az After Crying szombaton este 19 órakor lép színpadra La Corunában a progresszív rock rajongói előtt. A csapat április 17-én a portugáliai Gouveia Art Rock Festival első napján főzenekarként ad műsort, egy héttel később pedig a svájci Montreux-ben játszik. A gouveiai fesztiválra meghívást kapott Vedres Csaba is, aki 1986 és 1994 között volt az After Crying tagja; a zongorista feleségével, Gyermán Júlia hegedűművésszel egy templomban ad koncertet. Vedres Csaba és az After Crying egy dalt közösen is előad, ami 1994 óta nem fordult elő.
  
Időközben itthon is fellép az AC: április 14-én a fővárosi XVII. kerületi Vigyázó Sándor Művelődési Házban, júniusban pedig a Református Fesztivál keretében a Bakáts téren, majd Kazincbarcikán.
   
Az After Crying jövőre ünnepli negyedszázados fennállását. Az együttes új stúdióalbumon dolgozik, és három szám már készen van; a legutóbbi, Show című korong 2004-ben jelent meg a zenekartól.
  MTI
 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.