Saturday, September 23, 2023
spot_img

Latest Posts

ÚJRA A TRANSILVANIAN JELÖLTJEI KÖZÖTT A DESPERADO!

desperado_sajto06A debreceni csapat tavaly már sikerrel járt, amikor is a a TMA Zenei Díjkiosztó Gálájáról díjjal térhettek haza a tagok.

A zenekar pedig idén is megtalálható a jelöltek között, ráadásul rögtön két kategóriában!
Bodnár Zsolti, a Desperado alapítótagja így nyilatkozott a minap:

Zsolti – “Számomra óriási dolog, hogy a második Erdélyi Díjátadó Gálán is jelöltek bennünket! Ráadásul “Az év legjobb pop-dance csapata” és “Az év legjobb disco slágere” kategóriákban is.
Azt hiszem, hogy az Erdélyi közönség is meghálálja azt a több mint 10 évet, amiért mi is nagy köszönettel tatozunk Nekik!
Egyik meghatározó emlékünk, hogy legelső Erdélyi fellépésünkön, Csíkszeredán – a TMA előfutáraként tartott zenei gálán – olyan ováció, és szűnni nem akaró tapsorkán várt bennünket, mint a Beatlest anno! Nem akartunk hinni a szemünknek, ha más mesélné el sem hinnénk.
Szóval jól indult a belépőnk, és azóta is nagy örömmel utazunk Erdélybe, Székelyföldre. Ottani barátaink rengeteg látnivalóval, programmal örvendeztetnek meg bennünket, igazán otthon érezzük már magunkat. Tehát igazán nagy elismerés, már a nevezés is számunkra!
Idén az élő zenekarunkkal utazunk, úgyhogy május 10-én pénteken, Székelyudvarhely főterén egy igazi Desperado koncerttel köszönjük meg minden rajongónknak, ezt a sok szép évet! Addig is, szavazzatok a Desperado-ra!!! Itt: 
http://mcpevents.ro/transilvanianmusic/szavazas/2-uncategorised/11-magyarorszagi-eloadok

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.