Tuesday, April 16, 2024
spot_img

Latest Posts

Újévi Koncert Illényi Katicával és a Budapesti Vonósok Kamarazenekarral

Illényi Katica és a Budapesti Vonósok közös újévi koncertje önfeledt kikapcsolódást, örömteli újévkezdést ígér “játék és muzsikával”, vidámsággal, humorral és tánccal, a hegedű és ének mellett a theremin játékával. Január 1-jén a Corinthia Hotel Bálteremben a bécsi újévi koncertek hangulatában nyithatjuk meg a 2016-os évet.

Illényi Katica Újévi Koncert fotóA Budapesti Vonósok hetedik alkalommal rendezi meg a már hagyománnyá vált újévi koncertjét, melynek a Corinthia Hotel csodálatos Bálterme ad otthont. Illényi Katica, Liszt- és Artisjus díjas hegedű- és theremin előadóművész, Magyarország Érdemes Művésze, a Magyar Művészeti Akadémia tagja és a Budapesti Vonósok Kamarazenekar közös koncerttel köszöntik az újévet.

A Budapesti Vonósok elismert résztvevője a magyar és a nemzetközi zenei életnek. 2001-ben a Kamarazenekart Magyarország legrangosabb szakmai elismerésével, a Bartók-Pásztori Díjjal, 2007-ben a Magyar Tudományos Akadémia Klub Művészeti díjával, 2008-ban pedig az Artisjus díjjal tüntették ki. A Budapesti Vonósok művészeti vezetője Botvay Károly csellóművész, koncertmestere Pilz János.

A repertoár összeállításakor közkedvelt magyar szerzőink művei mellett helyet kaptak olyan külföldi komponisták darabjai is, amelyek újból bizonyítékát adják, hogy a muzsika – mely műfajától függetlenül mindenkinek alanyi jogon jár – egész évre feltölthet vidámsággal, jókedvvel, pozitív életszemlélettel. Az eredeti szépségében tündöklő nagy bálterem barokk mennyezet stukkóival és faldíszeivel impozáns helyszínt biztosít, hogy Budapesten is a bécsi újévi koncertek hangulatában kezdjük a 2016-os évet.  

Az Újévi Koncertet megelőzően Illényi Katica sok más oldalát is megcsillogtatja a nagyérdemű előtt. December 4-én „Jazzy Violin” előadását láthatjuk Óbudai Kulturális Központban, december 9-én pedig a „Dixie Ünnep” vendégművészeként élvezhetjük játékát a MOM Színháztermében a dixie műfaj legnagyobbjai mellett.

ÚJÉVI KONCERT – ILLÉNYI KATICA ÉS A BUDAPESTI VONÓSOK

  1. január 1., 17 óra

Corinthia Hotel Budapest Bálterem (1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49.)

www.katicaillenyi.com

www.budapestivonosok.hu/hu.asp

http://www.budapesthotelstart.com/budapest-hotels/hotel-corinthia-royal/photo-5.hu.html

Közreműködnek:

Illényi Katica

Budapesti Vonósok Kamarazenekar

Ott Rezső – zongora

Jegyvásárlás:

Jegyek kaphatók a Budapesti Vonósok honlapján és az ismert jegyirodákban. Jegyárak: 15.000 Ft, 13.000 Ft, 11.000 Ft, 9.000 Ft

  1. december 1-ig 10%-os kedvezményes jegyelővétel.

Bővebb információ: [email protected], +3630 4325 931

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.