Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

Újból szakított férjével Sinead O'Connor

Házasságuk 16. napján már külön költöztek. Párterápiára is jártak. Úgy a huszadik naptól. A 21. napon úgy tűnt, sikerült, aztán jött a másnap…

 Sinead O’Connor házassága újfent megfeneklett.

Az énekesnő még decemberben ment férjhez
Barry Herridge-hez, de már szinte a nászéjszakájukon elkövette az első botlást. Leszaladt ugyanis az utcára egy kis drogért.
Akkor O’Connor még úgy kommentálta a történteket és a különköltözést, hogy semmi baj, úgy döntöttek párterápiára mennek, mint általában a házasok, ha baj van, és nem válnak el – maradnak barátok.

Sinead O

Nos, úgy tűnik, a terápia mégsem bizonyult elég hatásosnak, O’Connor épp a minap keresett egy megbízható terapeutát a neten, aki azonnal rendelkezésére áll, merthogy pocsék állapotba került.
Az új szakításéret egyébként az énekesnő az ír média ellene irányuló állítólagos durva támadásait, kirohanásait okolta, szerinte egyszerűen porrá zúzták romantikus életét, és többször megtámadták a férjét. Ezt pedig nem tudja tovább elviselni, ezért is lett depressziós. És ezért kell újra szakítani a férjével…
A 45 éves énekesnő egyébként már kétszer volt házas, most úgy érzi új életet kezdhet – immáron egyedül, örökre – az álmai nélkül.

hirado.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.