Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Újabb Magna Karácsony neves előadók részvételével

A Magna Cum Laude zenekar igen csak mozgalmas 2010-es évet tudhat lassan maga mögött: platina- és aranylemezek átvétele, rengeteg koncert, fesztiválok, klubok, egyéb rendezvények elmaradhatatlan szereplői! Az évet ismét egy hatalmas karácsonyi koncerttel zárják. December 28-án tehát ismét lesz Magna Karácsony a Syma Rendezvénycsarnokban, sztárvendég Pataky Attila lesz majd az est további részéről DJ Radnai gondoskodik.

A koncerten több mint két órában sosem látott látványelemekkel és meglepetésekkel hangzanak el a slágerek, a közönség kedvenc dallamai – többek között a Minden Állomás, az Átkozott Nők, a Vidéki Sanzon, a Sirató, a Te légy most, a Visszhang, a Színezd újra, a Pálinka dal -, de olyan dalokat is hallhatnak, amiket ritkán játszanak nagy közönség előtt!
A korábbi karácsonyi koncerteken olyan elismert előadók fogadták el a Magna Cum Laude meghívását, mint Révész Sándor, Lukács Laci és Nagy Feró! Az idei nagykoncerten hazánk egyik legnagyobb rocksztárja, a 30 éves fennállását idén ünneplő Edda zenekar frontembere, Pataky Attila lesz! A közös produkció során közösen szólaltatnak meg hol egy Magna slágert, hol pedig egy ismert Edda dalt!

music.hu

http://music.hu/news.php?cikk=9607#

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.