Thursday, July 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Újabb európai turnén a Selfish Murphy zenekar

1959423_717698274919830_1081769416_nMozgalmas, külföldi turnékkal fűszerezett a sepsiszentgyörgyi Selfish Murphy zenekar pályafutása. A csapat az elmúlt napokban negyedik 2014-es európai turnéjára indult.
Martinka János zenekarvezető érdeklődésünkre elmondta, számos bel- és külföldi fesztiválon játszottak idén is, illetve a hét országot érintő, negyedik európai turnéjuknak köszönhetően immár elmondhatják, hogy összesen 13 országban léptek fel.
– Érdekesnek ígérkezik a koncertkörút. Ausztriában például egy kastélyban zajló whisky-kóstolón, zárt rendezvényen muzsikálunk, de játszunk csúcsidőben egy óriás Halloween-fesztiválon is Olaszországban, elvégre a Halloween ősi kelta hagyományokon alapuló ünnep – tájékoztatott még indulás előtt Martinka.

A zenekar eddig csupán átutazott Svájcon, ám ezen a turnén megállnak, koncerteznek is az országban, így újabb állammal bővül a csapat koncerthelyszíneinek listája. Újdonságnak számít továbbá, hogy a Selfish Murphy a napokban töltötte fel a világhálóra legújabb, második videoklipjét is (részleteket a www.selfishmurphy.com honlapon olvashatnak az érdeklődők).
Tinca Teddy
Székely Hírmondó

hirmondo.ro

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.