Monday, April 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Új zenei helyszín, Punnany Massif, DJ- és VJ-workshop a Félszigeten

105_dsc_0295ff_copy_(large)Booha Academy néven új zenei helyszínnel bővült  a Félsziget Fesztivál kínálata. A helyszínen Silent Dance bulik lesznek a Becherovka támogatásával már a fesztivál nulladik napjától, augusztus 22-től, illetve a hazai underground DJ-k élvonala is itt lép fel, az eklektika égisze alatt. Csütörtökön Dubase, DJ Bully, D-Laid, a Delision b2b Qry lép fel;  pénteken Detour, Alex Chronic, a Booha Allstars (Goranga, Missile, Alex Chronic, Pop Killers) zenélnek, illetve egy b2b is lesz Detour, Just D’Light és a Pop Killers közreműködésével; szombaton a Disco Bears, Bread&Butter, Goranga & Missile és Just D’Light pörgeti a lemezeket; vasárnap pedig küb_beat, DJ Sauce és DJ Barna mellett a magyarországi underground hip-hop egyik legnagyobb neve,  a Punnany Massif is fellép soundsystem felállásban a Booha Academy színpadán.

A helyszín napközben is aktív lesz: naponta produceri és VJ workshopok lesznek amatőröknek. A belga Glenn Keteleer trainer az Ableton zeneszerkesztő program használatára tanítja az elektronikus zenei produkció iránt érdeklődőket, míg az Európa legnagyobb fesziváljainak visual show-kat készítő Dax Geyskens a Resolume szoftverrel ismerteti meg a workshopja résztvevőit. A workshopok korlátozott számú résztvevőnek szólnak, a jelentkezési feltételekről a fesztivál honlapján közölnek majd információkat.

A Booha csapata ezen kívül vetélkedőket és kisebb játékokat fog szervezni napközben és éjjel,  bemutatják a “Real College Party” érzést.

A Félsziget részletes zenei programja mától elérhető a fesztivál honlapján.

A Félsziget Fesztivál augusztus 23-26. között zajló tizedik kiadásának fellépői között szerepel a Dire Straits volt tagjai által alapított és a zenekar nagy slágereit játszó The Straits, Magyarország legnépszerűbb előadója, Ákos, Tinie Tempah, a Children of Bodom, ATB, Netsky, a Dirtyphonics, a New Model Army, a Babylon Circus, a Rotfront és a N.O.H.A. is. A rendezvény támogatói a Ciuc, a Borsec, az Orange, a Pepsi, a MOL és a Rock FM.

A rendezvénnyel kapcsolatos friss információk megtalálhatóak a www.felsziget.ro oldalon illetve a Félsziget hivatalos Facebook-oldalán (http://www.facebook.com/PeninsulaFelszigetOfficial).

A Félszigetre 150 lejes áron lehet négynapos bérletet, és 60 lejes áron napijegyet vásárolni. A jegyeket az Eventim jegyterjesztő hálózatában, a www.eventim.ro oldalon, illetve a fesztivál honlapján feltüntetett alternatív jegyterjesztő helyeken lehet beszerezni.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.