Tuesday, July 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Új nemzetközi fellépőt jelentett be a VIBE Fesztivál

A dupstep műfajban alkotó MODESTEP DJ Settel bővült a marosvásárhelyi VIBE Fesztivál fellépőlistája. A korábban bejelentett Lost Frequencies mellett újabb nemzetközi előadót hirdettek meg a szervezők.
A kétszáz millió fölötti Youtube-nézettséggel rendelkező brit duó hallatán az intenzív, basszus vezérelte dallamok jutnak eszünkbe, de a dubstep műfaj egyik legnagyobb úttörőjéről is beszélhetünk. A Modestep 2010-es megalakulása óta többször került a nemzetközi slágerlisták élére. Az elektronikus zene szerelmesei közül ki ne ismerné a Feel Good, az Another day vagy a pikáns klippel rendelkező Sunlight számokat, melyek több milliós nézettséggel rendelkeznek. Egyedi stílusuknak köszönhetően a legnagyobb fesztiválok színpadjaira jutottak el, idén pedig a VIBE is felkerült a turnélistájukra.
A VIBE történetének eddigi legnagyobb előadóit sikerült idén Marosvásárhelyre hívnunk, a nemzetközi sztárfellépők mellett Magyarország toplistás zenekarai és Erdély legjobb lemezlovasai is fellépnek. A lista még nem teljes, sőt, nemzetközi fellépők is várhatóak még.” – mondta Polacsek Péter, a fesztivál kommunikációs koordinátora. A harmadik VIBE-on fellép a világ legnagyobb fesztiváljainak állandó meghívottja, Lost Frequencies, és a legismertebb magyarországi zenekarok, mint a Punnany Massif, Halott Pénz, Kowalsky meg a Vega, Follow the Flow, Horváth Tamás, Krúbi, Fran Palermo, YesYes, Sky Fanatic és Drop The Cheese. Visszatér a Wellhello, ByeAlex és a Slepp, Intim Torna Illegál és Kistehén is. Ott lesz a hip-hop képviseletében Saiid, NB és persze a Bëlga. Az X-Faktor győzteseiről sem feledkeztek meg a szervezők, a VIBE-on ott lesz a hazai kedvenc USNK.
EPIC MUSIC BATTLE
Véget ért a fesztivál tehetségkutatója is, ahol feltörekvő DJ-k és zenekarok mérkőzhettek meg. A VIBE Instagram-közönsége döntött: a lemezlovasok közül Dj Otto Fischer, Dj Potter, Morar Roland, Goldyn keverik a biteket, a Black Box nevű új színpadon Dj Mate és Norby lép fel, az együttesek közül pedig Hit Factory, Hopsterz, VAHÚR csodát lát és Szuverén Krú nyertek fellépési jogot. A versenyre összesen több, mint ötvenkétezer szavazat érkezett.
A VIBE fellépőit a fesztivál hivatalos csatornáján hallgathatják az érdeklődők:
YouTube: https://goo.gl/6HVe57
Spotify: https://goo.gl/XkmvD5
 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.