Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

Új lemezzel ünnepli jubileumi szuperkoncertjét az Irigy Hónaljmirigy

Nehéz megfogalmazni, hogy mi is az Irigy Hónaljmirigy, hiszen nem egyszerű zenekar, hanem jelenség, másokat parodizáló csapat. A nyolc fiú – saját megfogalmazásuk szerint a nyolc kan – huszadik születésnapját ünnepli idén, melyet CD-vel, koncerttel és könyvvel tesznek emlékezetessé.

20 év 10 kedvence címmel jelent meg November 10-én az a válogatás lemez, melyhez a  Blikk, Blikk Nők és Hot Magazin-t megvásárolva lehet hozzájutni mindössze 690 forintért az ország hírlap kereskedőinél. Az albumon 3 vadonatúj slágerrel együtt a korábbi Mirigy filmekből, vagy lemezekről megismert, a srácok szívéhez különösen közel álló 10 dal szerepel.

Íme az impozáns tracklista!
IHM 20 ev 10 kedvence20 év 10 kedvence
Felkapott dal
…Mert kb. annyian vannak, mint mi)    Quimby
A Pici Az Agy …de mi sem vagyunk Piskóták              LGT
Halandzsa
…mi is belehajolnánk a hajába! (is)     Péterfy Bori
Necceshármas …ez a dal még Zsülikének is tetszett (fiatalság bolondság) Fásy-Bunyós-Tibó
Ki az az Éva?
…egy Kefírt már elfogyasztottunk        Kaukázus
Uni Cum Laude…könnyű volt a refrénre szöveget írni  Magna Cum Laude
Mikor még Pécsett
..még nálunk is hülyébb nevük van-volt   Kispál és a Borz
Bonviván
… a Fenyő egy igazi örökzöld               Hungária
Jajj mit tettem? … ők sem élnek pia nélkül                 Boban Marković
El Dívány
…még ehhez a műfajhoz is „marhára” értünk   Village People in oper

Ez a jubileumi CD ugyanakkor előfutára a Mirigy jubileumi nagykoncertjének, melyet 2010. December 29-én Budapest Sportarénában rendeznek meg. Aki ott volt 2007 márciusában az Arénában a K.O. Média elnevezésű produkción, vagy bármelyik más IHM-koncerten, biztos lehet benne, hogy ezúttal is fergeteges, felejthetetlen este részese lesz.

A 20 év terméséből 30 olyan sláger csendül fel, amit a fiúk az év elejétől elkezdett születésnapi koncertsorozat 20 állomáshelyén teszteltek le a közönséggel, tehát ezen az estén a 30 legütősebb közönségsiker fog elhangozni. A dalok mellett az együttes olyan látványtechnikát vet be, melyet még hazánkban eddig senki sem használt: a színpad 3 emeletes egyedi torta formájú lesz, mely a show alatt fel-le és oldalra mozog majd. Az esemény „korhatár nélküli”, hiszen a Mirigy-dalok között fiatal és kevésbé fiatal is megtalálja a kedvencét, vagyis az egykori és mai kedvenceket megidéző számokat.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.