Thursday, September 28, 2023
spot_img

Latest Posts

Új lemezzel készül az OMEN!

Nem sokkal a tagcsere után megkezdődtek az új OMEN korong munkálatai. A zenekar még nem sok mindent árult el a friss anyagról, annyit azonban tudni lehet, hogy a legutóbbi EP, a Nomen estomen pozitív fogadtatásának lendülete nem hagyott alább a csapatban.

„Abszolút bizakodó vagyok az új lemezzel kapcsolatban, különben nem is kezdtünk volna bele” –mondja nevetve Nagyfi László – „Nem szeretek készülő nótákról túl sokat regélni, de annyit azért talán elmondhatok, hogy ahogy így hallgatgatom az összegyűlt riffeket, dallamokat, olyan Nomen est omen-, Jelek hangulatom támadt…”
A lelkes alkotómunka közben koncerttel is készül az zenekar.
Szeptember 21-én újra Budapesten, a Barba Negra Music Club-ban hallhatja őket a nagyérdemű a Rock n’ Roll Swindle társaságában.
„Ha addigra elkészül a szöveg, szívesen eljátszanánk egyet legújabb szerzeményeink közül is. Persze nem tudjuk garantálni, hogy a költőt eleget csókolja-e majd addigra a múzsa, de aki látott már minket élőben, az tudja, hogy ettől függetlenül is érdemes lesz velünk bulizni” /Nagyfi L./
Az OMEN-ről amúgy sem lehet mondani, hogy túl sokat játszanának Budapesten, úgyhogy aki hallani szeretné őket, azoknak ajánlott a Szeptember 21-i klubszezon-nyitó rock-metal tomboláson való részvétel!
Csatlakozz az eseményhez: https://www.facebook.com/events/195079337319698/ Keresd a zenekart fb-on:https://www.facebook.com/Omenzenekar vagy a honlapon: www.omen.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.