Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

Új lemezzel érkezik Zamárdiba a Gossip

Beth Ditto és zenekara Mark Ronson segítségét is igénybe vette az új Gossip-lemez elkészítésekor. Az elkészült számokat az idei Balaton Soundon csekkolhatják a zenekar rajongói.

A Gossip legutóbb három éve adott ki nagylemezt, a Music for MenFranciaországban kétszeres platinalemez, Németországban háromszoros aranylemez lett, a Heavy Cross című szám pedig többek között a Dior reklámkampányában szerepelt. Az amerikai zenekar ezt követően visszavett a munkatempóból, az utóbbi három évben nem adott ki új albumot, igaz, Beth Ditto tavaly megjelentetett egy EP-t.
A hallgatásnak hamarosan vége, májusban ugyanis megjelenik a Perfect World című új album, amelynek számaiból az idei Balaton Sound közönsége is ízelítőt kaphat.  Az album producere a Xenomania kollektíva mellett Mark Ronson volt, utóbbival Beth Ditto különösen élvezte a közös munkát.
“Az egyik közös vonás bennünk, hogy mindketten szeretjük a templomi énekhangzást. Továbbá Mark imádja a country zenét, ami nagy dolog, mert nálam is a country a favorit, aztán jön a punk és a hiphop” – mondta a közös munkáról Ditto.
(NME)

est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.